Поради косметолога: Як виглядати у новорічну ніч королевою (ВІДЕО)

Поради косметолога: Як виглядати у новорічну ніч королевою (ВІДЕО)

Косметологи та дієтологи радять використати цей час з користю для себе та готуватися до новорічної ночі заздалегідь. 

Поделиться:

До довгоочікуваних свят майже місяць. Косметологи та дієтологи радять використати цей час з користю для себе та готуватися до Нового року заздалегідь.

По-перше, у передсвятковій лихоманці у вас може не залишитися часу. По-друге, більшість процедур краще робити за кілька тижнів, аби організм встиг підготуватися, а ефект був помітніший.

Саме зараз українські красуні жваво обговорюють на інтернет-форумах різноманітні рецепти масок, які легко можна приготувати вдома. Наприклад, з вівсянки та кефіру.

Залийте 1 ст. ложку вівсяних пластівців невеликою кількістю кефіру так, щоб при розмішуванні вийшла кашка середньої густини. Накладіть цю кашку на обличчя, злегка масажуючи його при цьому кінчиками пальців. Залиште маску на обличчі до повного її висихання.

Якщо ви хочете вразити гостей засмагою,  готуватися до цього точно варто поступово. Солярії в експрес-режимі можуть зіпсувати шкіру.

Косметологи радять спочатку грудня протирати обличчя шматочком льоду. А осі робити пілінг та використовувати скраби варто  за два тижні до свята, щоб шкіра встигла відновитись.

Кардинально схуднути за місяць не вдасться, але дієтологи радять у грудні переглянути свій раціон: прибрати з нього здобну випічку, смажене та додати свіжих фруктів.  

До яких професійних процедур пропонують звернутися косметологи, дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новости по теме