«Профутбол Digital» запустив авторську програму спортивного журналіста та коментатора Володимира Звєрова

Авторська програма журналіста та коментатора Володимира Звєрова на Профутбол Digital

Перший випуск авторської програми спортивного журналіста та коментатора Володимира Звєрова.

Поделиться:

Нещодавно на YouTube-каналі «Профутбол Digital», який входить до складу 1+1 media, вийшов перший випуск авторської програми спортивного журналіста та коментатора Володимира Звєрова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найперше, що треба зробити, це докласти максимум зусиль, аби росіян і білорусів відсторонили від участі», — Іван Чупринко

У випуску ведучий та автор програми «Звєров Про Футбол»  підняв актуальні новини, зокрема розповів про те, куди поділись Денис Гармаш та Максим Імереков, а також чому «Шахтар» відмовився від покупки сильного плеймейкера. Повна версія епізоду доступна для перегляду за цим посиланням

Творці програми зазначають, що надалі нові випуски будуть виходити щотижня. Зокрема, щопонеділка на глядачів чекатиме власний погляд Володимира Звєрова на все, що відбувається в українському футболі. А от вже згодом, щоп'ятниці, до обговорень доєднуватимуться запрошені гості, серед яких будуть журналісти, футболісти та інші медійні особистості, що знаються на футболі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан у «Сніданку з 1+1» прокоментувала свою дискваліфікацію на Чемпіонаті світу та подальшу кар‘єру

«Завжди був з головою занурений у футбол. Я 7,5 років був редактором телевізійного проєкту «Профутбол». Відповідав за всі матеріали, які виходили в програмі. До того ж протягом 15 років так чи інакше з'являвся в кадрі та провів чимало ефірів. Зараз розумію, що у мені накопичилась велика кількість футбольної інформації, якою б хотів ділитися з іншими. Дякую Данилу Щестюку, керівнику управління спортивних проєктів, який став каталізатором у створенні авторської програми, підтримавши цю ідею», – прокоментував Володимир Звєров. 

Інформація про час виходу нових епізодів розміщуватиметься на офіційних ресурсах спортивного Digital-проєкту – Instagram, Facebook, Telegram.

«Профутбол Digital» не стоїть місці, продовжує розвиватися та першочергово відповідати на запити глядачів, в яких є жага до якісного контенту. Після виходу першого епізоду авторської програми Володимира Звєрова ми отримали низку позитивних коментарів. Впевнені, що аудиторія буде масштабуватися, а самі глядачі отримуватимуть необхідну інформацію та ті емоції, яких так потребують», – додав Данило Щестюк. 

Новости по теме