День святого Миколая: Лідія Таран, Святослав Гринчук, Юрій Горбунов і Валентина Хамайко розповіли, про що мріяли у дитинстві

Подарунок від святого Миколая — мрія чи не кожної дитини.

Поделиться:

Подарунок від святого Миколая – мрія чи не кожної дитини. І про її здійснення усі пам'ятають навіть за багато років. Так, Юрій Горбунов і досі з усмішкою згадує, як малим знайшов під подушкою те, чого хотів понад усе. Про це телеведучий ексклюзивно розповів сайту 1plus1.ua.

"Я страшенно мріяв про фірмову хокейну ключку "Ботас". Саме на Миколая, бо на Західній Україні це свято завжди було важливішим, ніж Новий рік. І вважається: якщо ти чемний, тобі обов'язково принесуть подарунок. І ось того зимового ранку я поліз під подушку, а там – нічого. Я зрозумів, що був нечемним, засмутився… А потім нахилився, щоб дістати капці, а ключка – там, аж під ліжком. Ну і, звісно, разом із нею купа мандаринів і солодощів. Це було круто!" - Захоплено поділився спогадами ведучий "1+1".

А також зізнався: обожнює робити подарунки і щиро радіє, коли його презент відповідає бажанням близьких.

"Правило несподіванки – хороше. Але хочеться, щоб подарунок (особливо для рідних) був трішечки передбачуваним. Тому завчасно треба винюхати, у кого які вподобання. І написати Діду Морозу, щоб він усе це встиг купити", - пояснив Юрій.

Новости по теме