Наталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на Youtube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

Наталія Мосейчук розповіла про закулісся свого Youtube-каналу — 1+1

Ведуча 1+1 Наталія Мосейчук поділилася подробицями закулісся свого ютуб-каналу та вперше познайомила з домашнім улюбленцем.

Поделиться:

Наталія Мосейчук — телеведуча 1+1, Єдиного марафону новин і ютуб-блогер. У четвер, 30 березня, її авторському каналу виповнюється 1 рік. Сторінка за крок до відмітки у півмільйона підписників. Додайте ваш лайк і підпишіться за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "путін недооцінив Україну", — Борис Джонсон у розмові з Наталією Мосейчук та Максимом Сухенко в ефірі Національного марафону “Єдині новини”

Канал Наталії вже налічує понад 50 млн переглядів всіх відео. Ексклюзивно говорив з Мосейчук Президент Польщі Анджей Дуда та брати Халюк і Сельчук Байкартари. У великому інтерв’ю сайту Комментарі Наталія розповіла про те, як готується до розмов та поєднує роботу з побутом. А у соціальних мережах вперше познайомила з домашнім улюбленцем родини — песиком Філімоном. 

"Не буває такого, щоб я варила борщ чи, скажімо, мила вікно без навушника у вусі. А другим вухом у цей час слухаю свою родину, — зізналася Наталія Мосейчук — Усе це відбувається паралельно з переглядом новин, читанням оглядових і аналітичних статей (як правило, вони виходять саме по вихідних) — боюся пропустити щось важливе. Вихідні в мене – це, перш за все, час для підвищення кваліфікації". 

Мосейчук та Буданов

Підготовка ж до інтерв’ю може тривати місяцями. До розмови з Кирилом Будановим ведуча готувалася понад 5 місяців, а до Василя Малюка перед записом мала понад 120 запитань.

“У мене в телефоні є спеціальна папка. Читаю, скажімо, новину, а там якась недосказаність, варто уточнити деталі. Я занотовую точні питання в папку, щоб не забути! Тож коли безпосередньо перед інтерв’ю з Будановим відкрила цю папку, зрозуміла: готувалася до інтерв’ю майже п’ять місяців!”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли ми прощалися з Президентом України, мене пробрало до мурах" — Анджей Дуда в ексклюзивному інтерв’ю Наталії Мосейчук

Наталія Мосейчук заінтригувала — не все записане публікується.

“До речі, під час інтерв’ю з Василем Малюком були моменти, які ми свідомо не поставили в ефір – спрацювала внутрішня цензура. Нехай полежать до перемоги”.  

А нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з’явився песик, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

@nataliyamoseychuk #мосейчук #перемогазанами💙💛💪 #рек #рекомендации ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

Наталія розповіла, що домашній улюбленець з’явився у її родині ще до повномасштабного вторгнення рф в Україну, півтора роки тому.

Наталія Мосейчук

Син Наталії Мосейчук  

“Цей малий буркотун «породичав» нашу родину з родиною чарівної шеф редакторки «Української правди» Севгіль Мусаєвоі. Коли я побачила її той-пуделя Абі, закохалася безальтернативно. Одразу спитала, чи планує Абі материнство і «стала в чергу». 24 серпня Абі стала мамою. Севгіль повідомила, що за 2 місяці й ми можемо стати батьками маленького цуцика. Ось вже півтора роки ми — щасливі господарі песика Філімона. Хоча він, переконана, думає, що господарем є насправді він, а ми «шкіряні» його підлеглі. Принаймні його поведінка видає саме такі його думки. Ми тішимося, що він з’явився до війни. Одним словом — 2,5 кг суцільного щастя і радості. Хвостатий ендорфін і беззаперечний хазяїн дому.

Домашні улюбленці стали підтримкою для багатьох під час війни. А українці показали, як бережуть своїх тварин та підтримують тих, хто опинився на вулиці. Наталія також завжди має щось смачненьке для “хвостиків”, які живуть біля її будинку. А про свого улюбленця ділиться: “Тішимося, що був з нами в бомбосховищі. Що був нашою розрадою. Що у нашого Матвія є друг і «менший брат», як називає Філю Матвій”.  

Підписуйтеся на канал Наталія Мосейчук та ставте "дзвіночки", аби не пропустити нове відео.

Домашній улюбленець Наталії Мосейчук

Новости по теме