Сніданок з 1+1: Королівська страва за 15 хвилин

Багато століть ця страва виходила дуже прісною, а потім, у середині 18 століття, рецепт було перероблено у графстві Йоркшир. Вийшла неймовірна смакота, яка гідна королівського столу.
Багато століть ця страва виходила дуже прісною, а потім, у середині 18 століття, рецепт було перероблено у графстві Йоркшир. Вийшла неймовірна смакота, яка гідна королівського столу.
Руслан Сенічкін поділився своїми головними секретами приготування пухкого і ніжного пудингу.
Інгредієнти для приготування:
Борошно – 200 г.;
Яйце – 4 шт.;
Молоко – 200 г.;
Олія – 100 г.;
Всі ці продукти потрібно змішати – це робиться легко, але потрібно знати декілька секретних технологій. Пудинги запікаються всього за 15 хвилин (духовка повинна бути прогріта до 190 градусів).
Руслан Сенічкін пропонує експериментувати з начинками до пудингу. Улюблений варіант ведучого: несолодкий йогурт або нежирна сметана з кропом та шматок червоної риби.
Подробиці дивіться у програмі "Сніданок з 1+1" онлайн: