Стати актором дубляжу, ведучим і режисером монтажу: 1+1 media school анонсувала новий освітній сезон

1+1 media school анонсувала новий освітній сезон

Незабаром 1+1 media school — освітній проєкт 1+1 media – запускає новий сезон з низкою цікавих і корисних курсів.

Поделиться:

Програми курсів підлаштовані під потреби працівників медіасфери та журналістів України в умовах повномасштабної війни.

До тренерського складу курсів входять експерти-практики з багаторічним досвідом, наприклад, ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук та інші.

«Для нас надзвичайно важливо продовжувати ділитися своєю експертизою через освіту, адже сучасні світові тренди демонструють, що публічні виступи, розуміння основних медіапроцесів, робота з медіа, критичне мислення та вміння працювати з інформацією — необхідні навички та знання для людини будь-якої професії у 21 столітті», — прокоментувала керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко.

Так, 21 березня стартує курс «Актор дубляжу», який розроблено саме для тих, хто прагне зсередини пізнати акторство дубляжу фільмів і мультфільмів, на всі 100% опанувати свій голос і дізнатися більше про озвучування реклами й промо. Куратор курсу — Сергій Могилевський, брендвойс телеканалу 1+1 Україна та продюсер з творчих питань.

Також 22 березня стартує курс «Ведучий контент-мейкер». На вас чекає: 6 тижнів роботи в кадрі, можливість отримання практики в найважливіших видах роботи в кадрі, наприклад, зйомках прямих трансляцій, інтерв’ю, бліц-опитувань тощо, а також зйомки у студії «Сніданок з 1+1» і творчі зустрічі з ведучими та спікерами 1+1 media school. Кураторка курсу — Юлія Жмакіна, директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 media та продюсерка шоу «Сніданок з 1+1».

23 березня стартує курс «Ведучий для дітей». Юні студенти навчаються роботи з камерою та самотужки створюють новинні сюжети, спілкуються з досвідченими ведучими та потрапляють у залаштунки найрейтинговіших шоу країни. Кураторка курсу — Валентина Хамайко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1». Вік дитини: від 9 до 15 років включно.

А вже 15 квітня розпочнеться курс «Майстерність практичного монтажу». Ви зможете створювати відео для бізнесу, вести відеоблоги в соцмережах і робити сімейні відеоролики: для цього вам потрібні лише ідея, камера телефону та базові вміння відеомонтажу. Результат: ви опануєте майстерність монтажу контенту різних жанрів і створите власне портфоліо робіт, що допоможе в пошуку перших клієнтів і стане впевненим стартом у вашій кар’єрі. Кураторка курсу — Ольга Михальченко, продюсерка постпродакшн виробництва.

Зірковими випускниками медіашколи вже стали: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук, ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко, ведуча шоу «Ближче до зірок» Наталі Солонік, стар-продюсерка Анастасія Спириденко та інші.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на навчальні програми можна на сайті медіашколи за цим посиланням.

Новости по теме