Трансляція концерту ОЕ «І все буде добре» відбудеться вже завтра, 24 квітня

Трансляція концерту ОЕ «І все буде добре» відбудеться вже завтра, 24 квітня

До, під час та після телевізійної трансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора» для допомоги дітям, що постраждали від війни рф в Україні.

Поделиться:

24 квітня о 21:00, у великодню неділю, на провідних телеканалах і онлайн-платформах України, а також ще 14 країн світу, відбудеться телевізійна трансляція благодійного концерту «Океан Ельзи» під назвою «І все буде добре», знятого на станції столичного метро «Золоті ворота». 

Океан Ельзи концерт

До, під час та після телевізійної трансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора» для допомоги дітям, що постраждали від війни рф в Україні. Також зробити донат можна через смс, надіславши повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде відправлено 20 грн (для абонентів передплаченого звʼязку Київстар, Vodafone та lifecell). 

Напередодні концерту лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відвідав студію ранкового шоу «Сніданок з 1+1» та поділився залаштунками проєкту.

вакарчук концерт

«Великдень — це день надії. Це свято світлого Воскресіння та абсолютної перемоги добра над злом. Тому цей концерт для нас — це велика честь і можливість дати людям позитивні емоції та обʼєднатися з мільйонами інших задля допомоги діткам, що постраждали в цій війні. Це колосальна відповідальність, але і ми, і команди 1+1 media та Київстар дуже постаралися», — коментує Святослав Вакарчук.

Організатори розповідають, що зйомки концерту також відвідали волонтери, медики, військові, співробітники ДСНС, Укрзалізниці, Національної поліції — всі ті, хто зараз цілодобово наближає перемогу України.

океан ельзи концерт

В Україні благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон «Єдині новини», серед яких 1+1, ICTV, UA:ПЕРШИЙ, Україна, Інтер, Рада, Україна 24, а також телеканали ТЕТ, 2+2, UA:КУЛЬТУРА, СТБ і всі регіональні канали Суспільного мовника, Індиго, Новий та М1. Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital. Також трансляції заплановані у таких країнах: Хорватія, Болгарія, Бельгія, Канада, Чехія, Німеччина, Латвія, Литва, Чорногорія, Польща, Іспанія, Естонія, Грузія, Молдова та в інших. 

вакарчук концерт

Ідейними натхненниками благодійного концерту є Святослав Вакарчук з гуртом «Океан Ельзи», компанії 1+1 media та Київстар. Захід реалізується 1+1 media за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, Київської міської державної адміністрації.

Вакарчук концерт

Новости по теме