Святослав Вакарчук прокоментував виступи учасників на «Танцях з зірками» під саундтреки гурту «Океан Ельзи» (відео)

Танці з зірками
Святослав Вакарчук дав коментарі щодо ефіру "Танців з зірками", присвяченого творчості "Океану Ельзи"

9-й ефір «Танців з зірками» був присвячений творчості гурту «Океан Ельзи». Святослав Вакарчук був присутнім на ефірі та поділився своїми враженнями від шоу.

Поділитися:

9-й ефір «Танців з зірками» був присвячений творчості легендарного українського гурту «Океан Ельзи». Пари танцювали під популярні композиції гурту, що стали «саундтреками їхнього життя». Гурт у повному складі був присутній на ефірі в глядацькій залі. А його незмінний лідер Святослав Вакарчук поділився враженнями від побачених номерів та почутих каверів пісень «Океану Ельзи», під які й танцювали учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук про виступ MELOVIN на "Танцях з зірками": "У мене спочатку волосся піднялось на руках, а потім я думав, що воно згорить"

Найбільш яскраві емоції у Святослава Вакарчука викликав виступ Дмитра Кадная та Аліни Лі. Вони танцювали фрістайл під пісню «Стіна», і цей трек став дуже символічним: через коронавірус Дмитро не міг бути фізично присутнім у павільйоні, тому Аліна танцювала наживо на паркеті, а позаду неї на великому екрані транслювали запис танцю Кадная у танцювальній залі. Номер вийшов неймовірно ефектним, чуттєвим і синхронним і не залишив байдужим нікого, зокрема і Святослава Вакарчука. Він так прокоментував танець:

Мені дуже сподобалося. Насправді, я навіть подумав, що це класна ідея для якогось відеокліпу. Це дуже красиво, ефектно виглядало.

Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чувак, ти крутий», – дружина Скрябіна про виступ Дмитра Кадная під пісню Кузьми на «Танцях з зірками»

Після виступу ж MELOVIN та Лізи Русіної під дуже незвичне звучання пісні «Без бою» Святослав Вакарчук дав таку оцінку побаченому і почутому:

У мене спочатку волосся піднялося на руках, а потім я боявся, що воно згорить. Був чудовий номері і взагалі було класно. Мені найбільше подобаються неподібні на оригінали кавери. Наприклад, цей. Мені цікаво це слухати, бо я такого ніколи не чув.

Дивіться танго від MELOVIN та Лізи Русіної під пісню "Без бою":

Під оригінальний кавер «На небі» вчора танцювала віденський вальс пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков. Святослав Вакарчук особливо відмітив цей номер:

Олександра Заріцька від мене отримала б приз глядацьких симпатій, бо це було дуже чуттєво. Мені сподобалось, як музиканти виконали пісню «На небі». Композиція була трохи іншою, ніж оригінал, і це допомогло мені розслабитись і просто дивитися танець.

Ось який чуттєвий вальс вийшов під пісню "На небі":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми з різних світів, я живу у маленькому місті", – партнер Олександри Заріцької на шоу «Танці з зірками» драматично прокоментував їхні стосунки поза проєктом

Пісні, під які танцювали учасники «Танців з зірками», невипадково стали «саундтреками їхнього життя». Адже безліч пісень гурту «Океан Ельзи» є знаковими для багатьох людей, а деякі навіть стали пророчими. Ось як сам фронтмен гурту це коментує:

Таких пісень насправді багато..  Часто ти пишеш про одну ситуацію, а потім ці слова проявляються зовсім по-іншому. Наприклад, колись я співав про стосунки між хлопцем і дівчиною: «Коли настане день, закінчиться війна». Тепер ми сприймаємо ці слова зовсім інакше. Це було буквально за рік до того, як розпочались військові дії на сході країни. Чи щось я знав? Безумовно, ні, але, бачите, воно є в повітрі. Деколи мені здається, що я, в принципі, пишу пісні, щось відчуваючи наперед

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук у "ЖВЛ": фронтмен "Океан Ельзи" розповів про особисті переживання та успіх гурту

Звичайно, на шоу "Танці з зірками" редакція сайту не могла не розпитати у Святослава про жагу до танців:

Я люблю танцювати і інколи трохи танцюю на сцені під час наших концертів. Мені важлива пластика. Я не маю поставлених рухів, бо ніколи не займався танцями. Ми говорили з різними професіоналам про те, як рухаюсь на сцені, і вони кажуть, що те, що я роблю, це просто щиро, від душі.

Вечір хітів «Океану Ельзи» на «Танцях з зірками» закінчився телепрем’єрою пісні гурту «Місто весни», присвяченої Львову. Ведучий шоу Юрій Горбунов охарактеризував цей хіт як «новий неофіційний гімн Львова».

Новини по темі