Гурт «Океан Ельзи» заспівав просто неба у Києві на підтримку України: «Віримо у кожного з нас»

Гурт «Океан Ельзи» зіграв імпровізований концерт на одному з київських мостів на підтримку України
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Сьогодні гурт «Океан Ельзи» зіграв імпровізований концерт на одному з київських мостів на підтримку України.

Поділитися:

Сьогодні, 22 лютого, гурт «Океан Ельзи» зіграв імпровізований міні-концерт у столиці на підтримку нашої держави та українців у ці непрості для нас часи. Про це фронтмен гурту, тренер «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук розповів у себе в Instagram:

«Дякую всім, хто сьогодні так швидко і несподівано для нас самих зібрався на наш імпровізований виступ! Сьогодні ми відчули, що потрібно показати всім: ми разом!», – написав Святослав.

ВакарчукФОТО: Instagram/sviatoslav.vakarchuk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було під Дебальцевим, була зима, лютий...", — Святослав Вакарчук на "Голосі країни" розповів історію військового, яку "крізь сльози пережив"

Також про цей виступ написали і у Телеграм-каналі гурту «Океан Ельзи». Про те, як спонтанно виникла його ідея, там сказано наступне:

«Сьогодні зранку, обговорюючи між собою всі події, у нас з'явилась ідея просто вийти в Києві на міст, як вуличні музиканти, зіграти декілька пісень під гітару. Ми тут, вдома, ми продовжуємо робити свою справу, бути зосередженими, чіткими. Віримо у кожного з нас і, найбільше, у свою армію. Дякуємо усім, хто так швидко і неочікувано для нас самих сьогодні був поруч. Слава Україні!»

Дивіться фото та відео з цього міні-концерту культового гурту України, який демонструє: «Все буде добре».

Дивіться наступний епізод "сліпих" прослуховувань "Голосу країни-12" вже в ненділю, 27 січня, о 21:00 на 1+1.

Новини по темі