У "Хоробрих серцях" українські мами розкажуть, чому йдуть на війну

У "Хоробрих серцях" українські мами розкажуть, чому йдуть на війну

Неймовірна мужність українських матерів – тема нового ефіру

Поделиться:

Неймовірна мужність українських матерів – тема нового ефіру "Хоробрих сердець". Як жити, коли син на війні, і чому мами самі беруть в руки зброю – дивіться в неділю 12 жовтня на каналі "1+1". Початок ефіру - о 21:30.

До студії "Хоробрих сердець" прийде Галина Гутник, мама 23-річного Івана Гутника, який ціною життя врятував кілька десятків своїх побратимів. Іван перебував у дозорі, коли ворог спробував оточити український блокпост. Він прийняв вогонь на себе і тим самим дав можливість нашим солдатам зайняти оборону. Перед смертю Іван надіслав смс "Мама, я тебе люблю".

У зйомках візьме участь і дідусь Івана Гутника - ветеран ВВВ, морський піхотинець, якому є що сказати російським військовим.

Ще однією героїнею ефіру стане мама з Дніпропетровської області Людмила Калініна. Щоб захистити двох дітей, вона вирушила добровольцем в зону АТО. На передовій Людмила – і медсестра, і водій, і боєць.

А Ольга Попович, син якої відправився на фронт, пройшла 120 км босоніж, щоб вимолити щасливу долю для сина і України. Вона відправилася в паломництво до святого джерела в селі Зарваниця. Свою неймовірну історію про силу материнської молитви Ольга вперше розповість мільйонам українців.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським воякам. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі.

До цієї дуже важливої справи глядачі долучаються на сайті http://horobri.1plus1.ua/. Тут можна зробити благодійний внесок або взяти участь у аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучим проекту "Хоробрі серця" є відомий актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, знаний глядачами за драмою "Хайтарма".

Кожен випуск "Хоробрих сердець" присвячений окремій темі. В програмі не лише спілкування з гостями в студії, але й велика кількість журналістських сюжетів – про героїв випуску, реконструкції подій, про які йде мова, репортажі із зони бойових дій.

Проект "Хоробрі серця" – щонеділі на каналі "1+1". Початок о 21:30.

Новости по теме