У Збірної України з футболу з'явилася найбільша в історії фан-підтримка

У Збірної України з футболу з'явилася найбільша в історії фан-підтримка
1plus1.ua

На матч Україна – Хорватія прибув цілий легіон українських вболівальників.

Поделиться:

Учасники проекту «Переможці» підтримають українських футболістів у матчі з Хорватією24 березня в рамках відбору до Чемпіонату світу з футболу 2018 року зустрінуться лідери відбіркової групи «І» збірні Хорватії та України. Матч пройде в столиці Хорватії – Загребі.

Вперше в історії українського футболу наших спортсменів підтримає рекордна кількість вболівальників – близько 1500 фанатів.

Таку рекордну групу було сформовано завдяки проекту «Вірні збірній», який запустив телеканал «1+1» та новий преміум-спонсор Національної збірної команди України з футболу «Перша приватна броварня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найсимпатичніших спортсменів Збірної України з футболу

В рамках цього проекту пройде безліч акцій, конкурсів, вікторин для згуртування вболівальників. Одним з етапів стане відбір груп підтримки на виїзні та домашні матчі.

Враховуючи кількість гостей із України організатори матчу надали нашим вболівальникам усі сектори південної трибуни стадіону «Максимір».

Сьогодні до Загребу прибула перша частина українських вболівальників. 6 автобусів з Києва і 13 автобусів зі Львова доставили до столиці Хорватії наших фанів. Завтра, в день матчу до Загреба приїдуть інші вболівальники збірної України.

Зауважимо, що сьогодні до Загреба також прибуває голова комісії УЄФА з питань безпеки на стадіонах. Зважаючи на те, що хорватські фанати славляться агресивними настроями, УЄФА надала завтрашній грі статусу «матчу підвищеного контролю та безпеки».

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про найкрасивіші дружини українських футболістів.

Новости по теме