Україна гідна стати частиною ЄС: де дивитися телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether

Де дивитися благодійний марафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether

Де і коли дивитися телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether?

Поделиться:

Уже сьогодні, 21 червня, о 21:00 за Києвом на Музейну Площу в Амстердамі вийдуть найпопулярніші зірки Європи, яким в різний час вдалося підкорити сцену найголовнішого пісенного конкурсу «Євробачення». 

Марафон Амстердам

Так, Conchita Wurst, Emmelie de Forest, Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, Blind Channel, Jeangu Macrooy, S10, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA виступлять перед багатомільйонною аудиторією задля консолідації європейської спільноти довкола теми готовності України стати частиною родини ЄС.

Марафон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Треба нагадувати, що війна триває, що неможливо заплющити очі», – Катерина Осадча про втому Європи від війни в Україні та про марафон Embrace Ukraine в Амстердамі

Крім цього, зі сцени в Амстердамі у форматі розмови з ведучими виступить Президентка Європарламенту Роберта Мецола, яка прилетить в Нідерланди.

Традиційно, організатори збиратимуть кошти на закупку медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим, а саме – хірургічних рентген апаратів С-арки. Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу UNITED24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Embrace Ukrainе: головне про лайнап міжнародного телемарафону в Амстердамі

Захід розпочнеться о 21:00 за київським часом (20:00 СЕТ), а сам перегляд телемарафону буде доступний на телебаченні, в YouTube та на платформах. Зокрема: 

Телеканали. В Україні подію транслюватимуть усі телеканали в межах марафону «Єдині новини», регіональні телеканали Суспільного мовника, а також УНІАН, 2+2, ТЕТ, К1, М1, UA:Культура та інші. 

Платформи онлайн-телебачення. Також охочі з різних куточків світу зможуть спостерігати за телемарафоном онлайн на платформах 1+1 Video і Vodafone TV.

►YouTube. Доєднатися до перегляду телевізійної трансляції можна на YouTube-каналах 1+1 та Atlas Festival.

Ведучі заходуТімур Мірошниченко та Катерина Осадча.

Організатори телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether — один з найбільших медіахолдингів України 1+1 media, найбільший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Festival та «Суспільне». Партнери проєкту — Vodafone, Mastercard Ukraine, Ощадбанк та ФК «Динамо Київ», головний медіапартнер — ранкове шоу «Сніданок з 1+1». Захід реалізується за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

Новости по теме