Укрпошта випустить марки, присвячені українському мультфільму

Укрпошта випустить марки, присвячені українському мультфільму

Невдовзі у світ вийдуть художні марки з «Викраденою принцесою».

Поделиться:

«Укрпошта» випустить марки і конверт «Перший день», присвячені новому українському анімаційному фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з'являться присвячені їм марки і конверт. Створить їх «Укрпошта» у співпраці зі студією Animagrad (FILM.UA Group).

На одній з поштових марок зображені головні герої на тлі стародавнього Києва: принцеса Міла, її батько - київський князь Володимир, і коханий - мандрівний актор Руслан. На іншій поштовій марці - Хом'як Вінницький. Номінал поштових марок - 5 грн. Тираж кожної марки - 100 000 примірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала презентувала саундтрек до українського мультфільму (відео)

Зазначимо, що мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» впродовж кількох днів прокату зібрав понад 21 млн грн. Таким чином, анімаційна стрічка побила рекорд серед українських фільмів. Про це повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко у Facebook.

Права на прокат мультфільму попередньо продані майже в півсотні країн, включно з Китаєм, Південною Кореєю, Францією, Польщею, Болгарією, Німеччиною, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки.

«Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» розповідає дивовижну історію, що сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею доль бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю в суспільному становищі, молоді люди закохуються. Однак їхнє щастя виявляється недовгим. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії. У призначений час він принесе дівчину в жертву, щоб продовжити власні безсмертя й могутність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше українською: Гурт Время и Стекло презентував нову пісню

Цікаво, що головних героїв озвучили тренери Голосу. Діти, вокалісти гурту Время и Стекло: голосом Руслана став Позитив (Олексій Завгородній), а Надя Дорофєєва подарувала свій голос київській принцесі Мілі. А ось голосом ведучого 1+1 Юрія Горбунова заговорив Кіт Вчений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

Новости по теме