Улюблені актори призначають побачення глядачам «1+1»

Осінь прем’єр на телеканалі «1+1» уже близько.

Поделиться:

Цієї осені глядачі «1+1» зустрінуться з улюбленими акторами - молодими, яскравими, дотепними, звабливими, закоханими, розгубленими. Усі вони такі різні й такі рідні. Потрапляють у несподівані пригоди, поринають із головою у кохання та знаходять вихід із різноманітних ситуацій.

На вас чекає продовження стрічок «Слуга народу» та «Село на мільйон», а також нові серіали, які неодмінно вам полюбляться – «Догори Дриґом» та «Субота».

Знайомтеся ближче з героями серіалів та дивіться за посиланням інтерв’ю з Володимиром Зеленським, Наталею Сумською, Володимиром Горянським, Анною Кошмал, Тетяною Коноваловою, Лілією Ребрик, Олексієм Смолкою, Назаром Задніпровським. Буде цікаво!

«Село на мільйон» обіцяє захопити звивистим сюжетом. Так, голова героїня Катя (Анна Кошмал) опиниться в любовному трикутнику. До того ж в серіалі з’явиться ще один претендент на завітний спадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал розповіла, як зміниться життя її героїні у «Село на мільйон 2»

А в серіалі «Слуга народу: від любові до імпічменту» народному президентуНайскромніші «слуги народу» в історії: 3 видатних президента (Володимир Зеленський) знадобляться 15 мільярдів євро від МВФ, щоб стабілізувати ситуацію в країні. Також у державного лідера з’являється декілька впливових та сильних ворогів-олігархів. Як це все подолати, і до чого тут любов, дивіться на «1+1» восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра фільму «Слуга народу-2» відбудеться до Дня Незалежності України

Ви познайомитесь із веселою родиною Каблукових із серіалу «Субота». Чи витримає подружжя Степана та Аріни випробування візитом непроханих гостей на річницю їх шлюбу? Адже важко поводитися чемно, коли ви з чоловіком ніколи не залишаєтеся вдвох!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер «Останнього москаля» знімає новий комедійний серіал для 1+1

Неймовірною Одесою, дотепним гумором і, звісно, ж захопливою історією вразить серіал «Догори дриґом». Герої стрічки – інтелігентні львів’яни, мати і син – приїжджають до Південної Пальміри відпочивати, але обставини призводять до того, що повернутися додому вони не можуть.  Несподівані зустрічі, кохання (до речі, у них обох) та інші сюрпризи чекають на героїв у незнайомому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі

Зустрічайте новий сезон на «1+1» - вже цієї осені, щодня, з понеділка по четвер, о 21:00 вам буде неймовірно цікаво та весело!

 

Новости по теме