Ведучі «1+1» увійшли до рейтингу найкрасивіших людей України від журналу VIVA!

Ведучі «1+1» увійшли до рейтингу найкрасивіших людей України від журналу VIVA!
viva.ua

У рейтинг «Viva! Найкрасивіші 2016» увійшла рекордна кількість зірок телеканалу «1+1».

Поделиться:

Ведучі «1+1» зворушливо привітали глядачів із Новим роком (відео)17 січня під час прес-конференції оргкомітет церемонії оголосив про початок онлайн-голосування за номінантів «Viva! Найкрасивіші 2016». У рейтинг найкрасивіших людей увійшла рекордна кількість зірок телеканалу «1+1».

Вісім телеведучих боротимуться за звання переможця IX церемонії нагородження «Viva! Найкрасивіші», яка відбудеться 18 березня 2017 року.

До рейтингу ввійшли зірки телеканалу «1+1» Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Катя Осадча, Ольга Фреймут, Юрій Горбунов, Анатолій Анатоліч, Володимир Зеленський і Дмитро Комаров. Свій вибір можна зробити за посиланням.

Лідія Таран

Анатолій Анатоліч

Соломія Вітвіцька

Зауважимо, що серед номінантів також є такі зірки, як зіркові тренери «Голос країни 7» Сергій Бабкін і Джамала, актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець та інші. Всього номіновано 52 жінки і 52 чоловіків, кожен з яких буде змагатися за голоси своїх шанувальників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео)

Ольга Фреймут

Дмитро Комаров

Катя Осадча

Юрій Горбунов

Перший етап голосування за номінантів на сайті sk.viva.ua триватиме до 20 лютого, після чого стануть відомі імена лідерів – шорт-лист з 15 чоловіків та 15 жінок. Під час другого етапу (з 20 лютого до 16 березня) голосувати можна буде також за допомогою sms.

Нагадаємо, що номінація «Viva! Найкрасівіші» є щорічною і проводиться з ініціативи журналу «VIVA! Україна» з 2005 року. Її лауреатами раніше ставали Тіна Кароль, Святослав Вакарчук, Наталя Могилевська, Володимир Зеленський та інші.

Новости по теме