За лаштунками "Різдвяної історії": як створювалася казка (ВІДЕО)

За лаштунками "Різдвяної історії": як створювалася казка (ВІДЕО)

Над музичним фільмом працювало понад 300 професіоналів.

Поделиться:

Вчора глядачі побачили в ефірі телеканалу "1+1" музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Головні ролі в ньому виконали Тіна Кароль та переможець шоу "Маленькі гіганти" Євген Лебедин, а над створенням казки працювали понад 300 професіоналів.

Особливістю фільму стали кадри з Софійського собору та Будинку Митрополита. Вперше за історію незалежної України було дозволено проводити зйомку у святинях. 

Стародавні розписи "Софії" стали джерелом багатьох символів, які творча група потім використовувала в музичному фільмі. Режисер-постановник Наталія Лисенкова розповідає, що під час першого відвідування собору перед зйомками, команду проекту настільки надихнули неповторні інтер'єри святині, що їм захотілося не тільки передати на екрані їх величну красу, але й перенести деякі деталі фресок в казкові образи.

Зокрема, в соборі неодноразово зустрічається зображення янгола Серафима, який в релігії є втіленням божественної любові, чистоти і віри. Саме він надихнув творців проекту на створення головного символу казки - пера.

"Над колядками понад два місяці працювала команда Тіни Кароль. Аранжувальники. Музиканти. Вони провели титанічну роботу",  - розповідає продюсер Володимир Завадюк.

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" зачарувала не лише незвичайними постановками і приголомшливими історичними декораціями, а й графікою та спецефектами. У чарівний світ казки глядача занурять за допомогою новітніх 3-D технологій.

Що лишилося за кадром, дивіться у ексклюзивному відео зі знімального майданчика.

Новости по теме