Зірки 1+1 названі найкрасивішими людьми України

Зірки 1+1 названі найкрасивішими людьми України
1plus1.ua

Журнал VIVA оприлюднив список найкрасивіших людей України. До нього потрапило одразу сім зірок телеканалу 1+1.

Поделиться:

5 грудня  стартувало голосування за найкрасивішу жінку та чоловіка 2018 року у конкурсі «Viva! Найкрасивіші 2018». До рейтингу найкрасивіших людей України увійшло одразу сім зірок телеканалу «1+1». Загалом за звання переможців X ювілейної церемонії найкрасивіших змагатимуться 63 жінки та 63 чоловіка.

До рейтингу увійшли сім зіркових ведучих «1+1» Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Катерина Осадча та Катерина Кухар, що стала справжнім відкриттям 1+1 – зіркою журі шоу «Танці з зірками». До списку також увійшли Наталя Могилевська, Ольга Сумська, Олена Шоптенко, Андре Тан, Алан Бадоєв, Володимир Зеленський, Євген Галич, MONATIK та інші.

Голосування на сайті вже стартувало. Перший етап голосування за номінантів на сайті триватиме до 14 січня 2018 року, після чого стануть відомі імена лідерів – шорт-лист з 20 жінок та 20 чоловіків. Під час другого етапу (з 15 січня до 1 лютого) голосувати можна буде на сайті, а також за допомогою sms. Церемонія нагородження переможців пройде 02 лютого 2018 року у Палаці “Україна”.

Переможцями минулорічного голосування стали Тіна Кароль та Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що номінація "Viva! Найкрасівіші" є щорічною з 2005 року і проводиться з ініціативи журналу "VIVA! Україна".  Її лауреатами раніше ставали, зокрема, Настя Каменських, Святослав Вакарчук, Наталя Могилевська, Володимир Зеленський, Олександр Шовковський.

Новости по теме