Діти, народжені в 2016 році: характер і вдача

Діти, народжені в 2016 році: характер і вдача

Якими будуть діти, народжені в 2016 році Мавпи? Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, - ексклюзивно сайту 1+1 розповів про вд

Поделиться:

Якими будуть діти, народжені в 2016 році Мавпи? Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, - ексклюзивно сайту 1+1 розповів про вдачу малюків 2016.

Одні жінки вже при надії, а інші – тільки завагітніють у 2016 році. Майбутніх матусь дуже часто хвилює питання, якими же будуть їх новонароджені діти.

Астролог Олексій Котенко задовольнив цікавість, розповівши, чим діти 2016 будуть відрізнятися від інших. Затамуйте подих, посміхніться і налаштуйтесь узнати багато цікавого.

Діточки, народжені у січні будуть гнучкими, товариськими, але трохи образливими. Деякі люди будуть вважати їх егоїстичними, хоча не можна сказати, що риси самолюбства фігуруватимуть занадто яскраво.

Потім розпочнеться нова цікава хвиля народжень. Це означає, що до травня на світ будуть з'являтися заповзятливі та ексцентричні малюки. Саме з них можуть вирости безстрашні борці за справедливість. Одночасно їм будуть притаманні такі якості як конструктивність, вони зможуть добитися серйозного професійного успіху завдяки сильному та оригінальному розуму, передбачливості та уважності.

З квітня по липень будуть народжуватися дуже принадні малюки… Великі шанси народження мільйонерів або людей з невичерпними можливостями. Вони будуть енергійними ентузіастами, з хорошими діловими якостями. Можливо, раз у житті, але доля обов'язково усміхнеться їм по-крупному.

А ще, народжені в період з лютого по липень, будуть володіти неймовірним честолюбством і прагненням зробити кар'єру. Але необхідно звертати їхню увагу на те, що професійний ріст вимагає вдумливого і виваженого підходу. Навчіть таких малих ще з дитинства проявляти зайву обережність, щоб у дорослому житті вони не потрапили в халепу.

Окрім того, необхідно приділити особливу увагу вихованню у них таких якостей як співчуття, милосердя і здатність до самопожертви, щоб не виховувати конфліктну, підозрілу та схильну до обману людину.

Щасливі тенденції зірки "невичерпних можливостей" вплинуть і на дітей, які будуть народжуватися з середини жовтня до кінця року, проте новий період внесе і нові корективи. У цих малюків буде дуже авантюрна вдача. Про таких людей кажуть: "Ризик – їх друге ім'я". Проте,  бажання самостверджуватися буде переслідувати їх усе життя. Можна так описати подібних людей: неймовірно енергійні борці, які не бажають прогинатися.

Нагадаємо, також можеш прочитати гороскоп здоров'я на 2016 рік від Олексія Котенко.

Дивись відео, як поєднують серця в Одруженні наосліп: