Гороскоп на лютий 2016 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на лютий 2016 року для всіх знаків зодіаку

Український астролог, викладач і керівник Школи астрології Шестопалова і експерт "Одруження наосліп" Олексій Котенко розповів сайту 1plus1.ua, чого чекати другого місяця зими. 

Поделиться:

Український астролог, керівник Школи астрології Шестопалова і експерт проекту Олексій Котенко дає поради не тільки учасникам соціального експерименту. Пан Котенко підготував гороскоп на лютий для глядачів 1+1 і розповів сайту 1plus1.ua, чого чекати від долі різним представникам зодіаку.

Вже цієї середи на екрани повертається шоу Одруження наосліп.  Другий сезон стартує на каналі 1+1 3 лютого о 22:00. 

Овен: гороскоп на лютий 2016

Усю увагу Овнів у лютому буде зосереджено на кар'єрі. Якщо Ви вирішите втілити у життя амбітні плани і перспективні ідеї, провести кардинальну реорганізацію на роботі, то будьте готові до того, що це викличе нерозуміння у керівництва. Конфлікт цілком можливий, але, подолавши всі труднощі, Ви отримаєте нову високооплачувану посаду. Однак, існує ймовірність того, що доведеться все-таки шукати інше місце роботи. Ті ж, хто зараз безробітний, у лютому імовірно отримають дуже вигідну пропозицію.

А ось у азартних іграх та ризикованих операціях з фінансами долю краще не випробовувати. У лютому 2016-го Овнам не слід погоджуватися на привабливі авантюри, розраховувати на везіння або "авось", інакше програшу, у буквальному або переносному сенсі, не уникнути.

Для творчих особистостей у лютому настає "зоряний час": вони будуть дивувати красномовством, перебуваючи у самому центрі уваги. Успіх чекає в поезії, музиці, фото-мистецтві, живописі і всіляких прикладних видах творчості.

У особистому житті чекають тільки приємні сюрпризи. Самотні Овни зможуть зав'язати цікаве знайомство, яке переросте у щось більше. Якщо Ви вже знаходитеся в серйозних відносинах і кохаєте свою "половинку", то у лютому чекайте пропозиції руки і серця.

Телець: гороскоп на лютий 2016

Телець у лютому буде змушений відвойовувати своє місце під сонцем, і зробити це буде непросто. Не варто опускати руки перед несподівано виниклими перешкодами: проявіть твердість духу і впевненість у своїх силах. Місяць буде наповнений ускладненнями у партнерських відносинах, як ділових, так і особистих. На роботі намагайтеся не давати приводу для пліток, необґрунтованих звинувачень, інтриг - така небезпека існує.

Наповніть своє життя творчістю, згадайте про улюблену справу - тут Вам щастить. Добре в цей час почати вивчення іноземної мови або дати старт освітньому проекту, приступити до освоєння нового виду діяльності, вибрати хороший ВУЗ. Для акторів, педагогів, представників публічних професій лютий запам'ятається феєричним успіхом, яскравими виступами перед публікою і величезною кількістю шанувальників. Зокрема очікуйте запрошення на міжнародні конференції, закордонні гастролі.

Зірки радять не відмовлятися від такої пропозиції і вирушати у подорож - Ви отримаєте масу позитивних емоцій, зможете заявити про себе і піднятися ще на одну сходинку у професії.

До речі, саме в поїздці велика ймовірність зав'язати запаморочливий роман. Однак для тих, хто дорожить існуючими відносинами, слід пам'ятати, що навіть легкий флірт в лютому може призвести до незворотних наслідків, розставанням з дорогою людиною.

Не варто зараз жартувати із законом - покарання буде невідворотне. Не порушуйте правила, не ігноруйте прийняті норми, при підписанні договорів будьте особливо уважні, оскільки помилки обійдуться занадто дорого, і штрафні санкції можуть боляче вдарити по фінансам і репутації.

Близнюки: гороскоп на лютий 2016

Лютий для Близнюків - найкращий час для вирішення будь-яких питань з нерухомістю: якщо ви давно готувалися придбати квартиру, здати офіс в оренду або, навпаки, обговорити зниження орендної плати - приступайте до реалізації задуманого. Угоди пройдуть дуже успішно, але слід ретельно до них підготуватися, виключити необґрунтовані ризики і проявити розумний прагматизм.

Лютий буде випробовувати Близнюків на міцність у відносинах з партнерами. Тому краще заздалегідь продумати лінію поведінки, на той випадок, якщо ваші вороги активізуються і підуть у відкритий наступ. Не виключено, що якісь ділові відносини суттєво охолодяться або навіть назавжди підуть у минуле. Це час не підходить для командної роботи, краще просуваються індивідуальні проекти. Можливо, ви будете повністю поглинені несподіваним і вельми вигідним разовим підробітком, який потребує підвищеної концентрації уваги, а все інше піде на другий план.

В особистому житті Близнюків у лютому - деякий застій. Зараз Ви прагнете усамітнитися, поміркувати про плани на майбутнє, розібратися в якихось внутрішніх проблемах, переглянути свої пріоритети.

Зірки рекомендують проявити зібраність, бути уважним і акуратним, як у своїх словах і вчинках, так і у взаємодії з зовнішнім світом, не піддаватися на провокації. Особлива пильність необхідна в поїздках, інакше можна стати жертвою шахраїв, втратити велику суму.

Початок 2016-го року категорично не підходить для азартних ігор і ризикованих проектів - привабливі перспективи виявляться міражем, принесуть тільки гіркоту розчарувань і фінансові втрати.

Разом з тим, лютий сприятливий для зміцнення імунітету, проходження чергового курсу лікування хронічного захворювання і всіляких оздоровчих процедур.

Рак: гороскоп на лютий 2016

Весь лютий Раки будуть розмірковувати про те, з ким, як і куди рухатися в житті. Ви проведете переоцінку багатьох людей, що оточують Вас на роботі і в особистому житті: хто - справжній друг, а хто - розкрадач Вашого часу, з ким комфортно, а хто просто використовує Вас для вирішення своїх проблем. Ви безкомпромісно розлучитеся з тими, з ким не по дорозі, з ким відносини стали обтяжливими. Таке розставання дозволить полегшено зітхнути і стане першим кроком на шляху побудови щасливого майбутнього

Це буквально переверне, оновить і гармонізує Ваше життя, а позитивні результати не змусять себе чекати. Самотні зустрінуть людину, яка у майбутньому може стати надійним і люблячим партнером. А деякі отримають фантастичну пропозицію: "Давай жити разом!", переїдуть до коханої людини і почнуть вити своє затишне сімейне гніздечко.

На роботу в цей період можливий старт інноваційних проектів. Не залишайтеся осторонь, і Ви зможете почерпнути багато цікавого і корисного для професійного зростання.

Ваше занепокоєння про фінанси - безпідставне. У лютому гроші будуть надходити достатньо регулярно і в необхідних кількостях. Якщо є можливість, постарайтеся частину доходів спрямувати на невелику сімейну поїздку: кілька днів, проведених з дитиною, подарують Вам величезне задоволення.

Лев: гороскоп на лютий 2016

Активна життєва позиція Левів у лютому, їх ентузіазм та ініціативність не залишаться без уваги. Велика ймовірність того, що керівництво оцінить Ваш трудовий потенціал і підвищить по службі, запропонує відповідальну і добре оплачувану посаду. Але зірки радять підстрахуватися і підстелити соломку: будьте дуже уважні до всіх вимог на роботі, не порушуйте правила трудового розпорядку, не запізнюйтесь. Щоб не загострити обстановку і не залишитися винуватим, постарайтеся "бути на висоті" у всіх робочих питаннях, допомагайте колегам, не критикуйте начальство, і Фортуна буде на вашому боці.

Якщо Ви планували відрядження або іншу поїздку за кордон, то швидше за все її доведеться відкласти через бюрократичні перешкоди. Незабаром ситуація зміниться на краще.

У родинному колі будьте м'якше і не наполягайте на своїй правоті, намагайтеся домовлятися з близькими, а не диктувати свої умови і правила, не сваріться через дрібниці. Непогано спільними зусиллями організувати ремонт: він виявиться дуже вигідним як у фінансовому, так і в естетичному плані.

Діва: гороскоп на лютий 2016

У лютому для Дів настає час розквіту сил і можливостей. Ви будете відчувати, що готові згорнути гори. Побалуйте себе приємними покупками, відвідуванням концерту або спектаклю, візитом в салон краси або улюбленим хобі. У лютому можна приділити більше часу на заняття спортом, відправитися в басейн або на фітнес, головне тільки - не перестаратися з навантаженнями, інакше є небезпека погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань.

Звичайно, Ваші життєрадісність, оптимізм і гарний настрій не залишаться непоміченими. Якщо сфера Вашої діяльності пов'язана з публічними виступами, Вас чекає успіх і популярність. Презентації, концерти, семінари минуть блискуче. Студентам і всім, хто зараз навчається, зірки обіцяють гарне засвоєння матеріалу, вдалу здачу іспитів. Тим же, хто тільки планує підвищити кваліфікацію або освоїти нову професію, саме час приступити до виконання задуманого.

Викладачі та репетитори, а також всі, хто веде майстер-класи, навчає інших своїм захопленням, можуть чекати істотних фінансових надходжень. Але від будь-яких ризикованих операцій Дівам краще утриматися.

Якщо у Вас запланована відпустка, вирушайте в подорож. Воно подарує незабутню зустріч, яка може стати доленосною. В особистому житті благодатний період для того, щоб задуматися про поповнення сімейства. Поставтеся серйозно до можливостей, які відкриються перед Вами, не відкладайте це питання в довгий ящик.

Терези: гороскоп на  лютий 2016

Досить спокійний лютий занурить Терези з головою в приємні домашні клопоти. Зірки сприяють облаштуванню будинка, оновленню інтер'єра, придбанню корисної побутової техніки, меблів та аксесуарів, ремонтним роботам. Тим, хто зважився на переїзд, вдасться знайти дуже вигідний варіант оренди житла і звити своє затишне гніздечко. Знайте, все, що зробите в цей період, істотно поліпшить якість Вашого життя. Безумовно, це відіб'ється і на домашній атмосфері: душевна теплота, затишок і любов виявляться привабливими для численних гостей. І хоча не всі візити рідних будуть своєчасні і доречні, дипломатичні Терези зможуть відшукати необхідний баланс у дискусіях, не допустять розбіжностей і суперечок.

Певна небезпека конфліктів у відносинах з "другою половинкою" все-таки існує, але уладнавши гострі питання, Ви тільки зміцните взаємну довіра. Успіхи Вашої дитини, спільна турбота про те, як реалізувати його таланти - ще одна єднальна нитка, яка позитивно вплине на Ваші стосунки.

У самотніх Терезів велика ймовірність доленосної зустрічі у якомусь громадському місці - магазині, кінотеатрі або просто на вулиці, розвитку бурхливого службового роману.

Скорпіон: гороскоп на лютий 2016

Скорпіонів у лютому чекає непростий період, і щоб мінімізувати неприємності, зірки радять зануритися в інтелектуальну діяльність. Ваші статті, дослідження, проектні роботи та інші аналогічні завдання, що вимагають поглиблення у питання і концентрацію уваги, принесуть відмінні дивіденди. Ви зможете не тільки отримати якісний продукт, але й вигідно його продати на ринку. Не виключено, що Вашою роботою зацікавиться серйозний спонсор. А на плітки й інтриги на роботі просто не звертайте уваги, уникайте стресових ситуацій.

Того, хто зайнятий комерційною діяльністю, торгівлею, наданням консалтингових послуг, супроводжуватиме успіх та суттєве зростання доходів. Частину фінансових надходжень слід витратити на приємні придбання: оновити гардероб, порадувати себе новою косметикою, шарфиком, сумочкою, рукавичками або іншими аксесуарами. Ще один варіант дуже вигідного вкладення коштів - відправитися в тренажерний зал, басейн, на танці або навіть на курси автомобілістів. Причому, тим, хто вже має водійські права, саме час підвищити свій рівень на курсах екстремального водіння.

Лютого сприятливий для консультацій у психологів, юристів,  а також для всіляких тренінгів. Насичене спілкування, пошук корисних контактів, отримання цінних рекомендацій - такий багаж останнього місяця зими Ви зможете з користю застосовувати протягом усього року.

Для зміни місця проживання час невідповідний, переїзд призведе до погіршення житлових умов, тому не довіряйте привабливим пропозиціям.

Стрілець: гороскоп на лютий 2016

Стрільцям у лютому поталанить більше інших представників Зодіаку. Фінансові проблеми, які докучали останнім часом, розв'яжуться найсприятливішим чином. Велика ймовірність отримання премії за минулі заслуги, виграшу в лотерею, просто щасливому випадку - знахідку великої суми. Багато чого, за що Ви візьметеся в цьому місяці, проявивши винахідливість і креативність, принесе достатньо швидкий прибуток, ловіть момент!

На роботі Ви зможете проявити себе з найкращого боку, завоюєте у керівництва повагу і довіру, як справжній професіонал. Якщо ж Ви зайняті пошуком роботи, то саме зараз зможете отримати дуже вигідну і перспективну посаду, яка перевершить всі Ваші очікування і дасть можливість повністю реалізуватися Вашому творчому потенціалу.

Хороше самопочуття і міцний імунітет дозволять використовувати по максимуму вільний час для яскравих зустрічей, відвідування розважальних заходів, концертів, де Ви будете сяяти і зачаровувати багатьох представників протилежної статі. Серед численних знайомств, швидше за все, виявляться і дуже перспективні.

Знайдіть час не тільки для розваг, але і для прочитання корисних книг, що підвищують Ваш професійний і культурний рівень. Отримані знання в недалекому майбутньому Вам знадобляться.

Козеріг: гороскоп на лютий 2016

Поліпшення самопочуття і підйом життєвого тонусу сприяє гарному настрою Козерогів у лютому, а це призведе до виникнення цікавих ідей, прибуткових інновацій в роботі. Сприятливо зайнятися систематизацією інформації, позбавленням від всього зайвого у робочих процесах, наведенням порядку на робочому столі і в документації. Грунтовно викладені плани знайдуть зацікавленість і підтримку у Вашого керівництва, а економічна вигода від реалізації Ваших оригінальних пропозицій зміцнять авторитет в очах колег.

Тим, хто давно планував відкрити свою справу, зірки радять спрямувати зусилля на втілення цієї мрії. Підтримку нададуть друзі. З ними і з товаришами по службі у лютому панує повне взаєморозуміння.

А ось з домочадцями можливе охолодження відносин. У сім'ї будь-які ініціативи будуть знаходити опір, вірогідні серйозні конфлікти в питаннях, пов'язаних з Вашим прагненням проводити багато часу на роботі. Навіть виключно корисні та раціональні ініціативи будуть викликати у близьких тільки роздратування. Справжнім порятунком від сімейних негараздах стануть зустрічі в колі друзів і однодумців, де Ви зможете відчути себе цікавим співрозмовником і справжнім лідером.

Водолій: гороскоп на лютий 2016

Настав час, коли бурхлива енергія Водоліїв і бажання звернути гори у професійній сфері будуть зустрінуті оплесками, але матеріальна винагорода прийде значно пізніше. Втім, Ваші безсумнівні успіхи ляжуть в загальну скарбничку, створять Вам хорошу репутацію командного гравця і викличуть повагу у керівництва, на підтримку якого Ви можете розраховувати в майбутньому.

Якщо Ви захоплені самовдосконаленням, працюєте над втіленням творчого проекту, то зараз зможете зробити в цьому напрямку справжній прорив. І навіть підступи недоброзичливців не стануть серйозною перешкодою на шляху до успіху.

Зірки застерігають від будь-яких протиправних вчинків: правильно паркуйтесь, грамотно заповнюйте декларацію, своєчасно погашати кредити і не порушуйте громадський порядок, інакше послідує серйозне покарання

В особистих стосунках є ймовірність напруженості, нерозуміння і висловлювання взаємних претензій. Накопиичені образи і відсутність підтримки близької людини будуть затьмарювати атмосферу вдома. У цей час ви будете більше розмірковувати про майбутнє на самоті, спілкуватися з кимось здалеку. Таке листування може подарувати кілька цікавих ідей, підготувати грунт для нових планів і цілей, зайнятися пошуком спонсорів.

Не забувайте про зміцнення імунітету, адже попередній складний період підірвав здоров'я, і, на жаль, Ваш організм ще не зміцнів. Варто бути уважним до будь-яких негативних симптомів та вчасно звертатися за наданням медичної допомоги.

Риби: гороскоп на лютий 2016

Складнощі у матеріальній сфері стануть для Вас неприємним сюрпризом: вірогідні незаплановані витрати на тлі нестабільних фінансових надходжень. Зірки рекомендують відмовитися від будь-яких проектів, пов'язаних навіть з самим незначним ризиком, оскільки надії на прибуток не виправдаються, а витрати перевершать усі сподівання і можуть лягти важким тягарем на Ваші плечі. У цьому місяці для Вас вельми актуальна прислів'я: "Краще синиця в руках, ніж журавель у небі".

Підтримку можна шукати у близьких і рідних, які підставлять плече і нададуть не лише моральну, а й матеріальну допомогу, підкажуть дуже цінну інформацію або дадуть мудру пораду. Не виключено, що відгукнуться друзі здалеку, відновляться старі взаємини з іноземними партнерами.

Лютий буде багатий на нові знайомства, причому на Вашому шляху зустрінуться впливові особистості, яких Ви зможете зацікавити і надалі налагодити вельми вигідну співпрацю.

Не найкращий час для побудови особистих відносин, романтичних знайомств, експериментів і активного пошуку супутника життя. Якщо Ви самотні, можна поки просто придивитися до оточення. А сімейним Рибкам не варто кокетувати і слід уникати навіть невинного флірту - Ваша "половинка" бурхливо відреагує на подібні дії, в пориві емоцій ситуація вийде з під контролю, і існує небезпека розриву відносин.

Якщо Ви запланували в лютому подорож, то можете сміливо вирушати у дорогу- Вам поталанить. Творчих особистостей  буде супроводжувати успіх, тому використовуйте лютий для презентації своїх картин або віршів, виступайте на конференціях і семінарах, влаштовуйте тренінги, діліться своїми творчими талантами та ідеями.

Одруження наосліп - унікальний соціальний експеримент, який дарує другий шанс на щастя! За правилами проекту, три експерти - психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Мітрофанова - нададуть шанс знайти половинку тим людям, які мають драматичний досвід стосунків.