Юрій Горбунов у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як композиція Ірини Білик допомогла йому розпочати кар’єру на телебаченні

Пісня мого життя
21:00
каждое воскресенье
Юрій Горбунов  у проєкті “Пісня мого життя” розповів про початок кар'єри

Ведучий “1+1 Україна” Юрій Горбунов поділився, як пісня Ірини Білик “Нова” не дала йому опустити руки та змусила боротися за свою кар’єру, коли він переїхав до Києва.

Поделиться:

Сьогодні на телеканалі “1+1 Україна” глядачі змогли побачити 4 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гість програми Юрій Горбунов загадав пісню Ірини Білик “Нова”, яка у важкий період життя надихнула його не здаватися і йти до омріяної кар’єри на телебаченні. 

Історія, пов’язана з піснею, розпочалася, коли Юрій працював режисером у столичному клубі “Голлівуд”. Цікаво, що Катерина Осадча тоді також працювала там манекенницею, але майбутні закохані не знали одне про одного. 

“У той період я страшенно тужив за домом — Івано-Франківськом, за своїми батьками й друзями. У Києві я жив на кінцевій станції метро, від якої мені потрібно було добиратися ще й маршрутками до того місця, де я винаймав житло”, — пригадав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов за лаштунками "Пісні мого життя" розповів про заповітне бажання сина Івана (ексклюзив)

Горбунов поділився, що в той період життя відчував відчай, особливо коли приходив на роботу. Так тривало доти, доки під час презентації нового альбому він не познайомився з Іриною Білик. 

“Мінідиск з її альбомом залишився на столі. Я ввімкнув його і почув, як людина співає, що вона нова, в житті нова, відкидає все старе, йде вперед і нічого не боїться. І я сам собі сказав: “А чому ні?” Тепер я аналізую, що то був такий момент, коли я б або зібрав свої речі й повернувся додому, або залишився б і пробував себе, ходив на кастинги”, — розповів Юрій.

“Зараз я розумію, що ця пісня дала мені силу і натхнення. Суперзірка Білик співала, що вона нова, встигла змінилися, а я здаюся, я слабак? Ні, так не буде”, — пригадав свої думки Горбунов. 

Після цього випадку незабаром Юрій Горбунов вже потрапив на телебачення і розпочав кар’єру телеведучого.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: яка ви композиція з проєкту "Пісня мого життя"

Не пропускайте проєкт "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна"!

Новости по теме