Юрій Горбунов за лаштунками "Пісні мого життя" розповів про заповітне бажання сина Івана (ексклюзив)

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Юрій Горбунов про заповітне бажання сина Івана та допомогу військовим — ексклюзив

Ведучий “1+1 Україна” Юрій Горбунов назвав пісні, які найкраще описують Україну, а також розповів про святкування дня народження сина Івана.

Поділитися:

В етері телеканалу “1+1 Україна” — 3 випуск проєкту Пісня мого життя, який є адаптацією популярного розважального шоу Фінляндії Song Of My Life. Ведучою стала Катерина Осадча. Раніше редакція сайту 1+1 побувала за лаштунками знімань та поспілкувалася з героями програми. Одним з учасників випуску став ведучий “1+1 Україна” Юрій Горбунов.

Ми тут зібралися для створення проєкту, в якому музика поєднується з історіями життя. На вашу думку, наскільки такий формат може бути корисний у теперішніх реаліях?

Музика завжди поєднувала нас з певними часами, які ми проживаємо. Вона супроводжує нас від самого дитинства. Є музика, яка залишається назавжди, є нова, а є така, яку ти чуєш і пригадуєш: о, саме під цю пісню я колись танцював. В дитинстві мама мені співала колискову — вона й досі іноді звучить у мені. Вважаю, цей проєкт точно буде викликати приємні емоції.

Юрій Горбунов у проєкті "Пісня мого життя"

Яка пісня стає для вас розрадою у важкі часи, а яка – натхненням?

Різні. Не можу сказати, що це постійно одні й ті самі композиції. Гадаю, в нашому суспільстві створюється музика, яка відповідає моментам нашого життя. Є трагічні миті, що ми зараз переживаємо, є моменти історії, якогось щастя. І ці пісні асоціюються саме з тими часами. Коли ще могла звучати з усіх радіостанцій “Пливе кача”, як не 10 років тому, коли стався Майдан?

Як композиція найкраще описує Україну, її силу та відвагу?

Оптимістичним гімном України є пісня Тараса Петриненка “Україна”. Також кожного разу на наших благодійних аукціонах Михайло Хома виконує духовний гімн України "Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни”. Це композиція, яка підтримує у будь-які часи. Там слова, від яких йдуть мурахи по тілу.

Ви активно допомагаєте військовим з початку повномасштабної війни, проводячи різноманітні заходи. Чи змінилася якось підтримка цивільних за ці три роки – збільшилась чи стала меншою? 

З самого початку в нас це було хвилями. Один концерт не схожий на інший. Все залежить від регіону, кого запрошують. Проте, коли правильно зібрані люди, то завжди збори високі. Ми придумали дієву фішку: якщо, наприклад, приїздимо в Луцьк, то збираємо конкретно для луцької бригади. В залі сидить командир або заступник командира, кілька військових з цієї бригади з підписаним прапором. І ті місцеві бізнесмени, які приходять, знають цих пацанів, які воюють, і тому ці донати є набагато активнішими. І так в кожному регіоні. Люди знають, де народилися ці захисники, хтось з кимось грався колись у дворі. В мене є Івано-Франківський “Едельвейс”, де служать хлопці, з якими я був знайомий з дитинства. Це таргетований донат, що має цільове призначення. Саме завдяки такій схемі нам деколи вдається зібрати 100 тисяч доларів за вечір.

Юрій Горбунов про Пісню мого життя

Нещодавно ви відзначили сьомий день народження сина Івана. Як проходило святкування?

Ми зібрали його друзів, однокласників, наших сусідів, кумів. Постаралися організувати дитині свято. Я в Івана питаю: “Що ти найбільше хочеш, яких подарунків?” А він каже: “Хочу найбільше, щоб путін здох!” От про таке наші діти зараз мріють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків зіркового подружжя

Нагадаємо, у проєкті “Пісня мого життя” зіркові учасники та визначні особистості вибирають пісні, які асоціюються з важливими моментами їхнього життя. Сучасні українські виконавці виконують ці композиції на сцені, а гості та телеглядачі мають можливість відгадати, чия історія захована за музичним виконанням. Під час програми зірки розповідатимуть телеведучій Катерині Осадчій ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя. Вони поділяться болем, радістю, історіями злетів та падінь, створюючи неповторну атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим особлива “Пісня мого життя”: розповіли герої проєкту MELOVIN, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Дивіться проєкт “Пісня мого життя” щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі