Анна Кошмал і Дмитро Сова прокоментували свої стосунки

Актори серіалу Село на мільйон-2 зізналися, що відчувають одне до одного.

Поделиться:

Сьогодні до студії Сніданку з 1+1 завітали українські актори Анна Кошмал та Дмитро Сова, виконавці ролей Каті Кібець та Дмитра у комедійному серіалі Село на мільйон-2, нові серії якого можна побачити на 1+1 з понеділка по четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал про свою героїню: На Катю чекає чудова історія кохання

Зірки українського кіно розповіли про головні перипетії, які очікують на їхніх героїв у продовженні стрічки.

«Ми, звісно, не будемо розкривати всі секрети сюжету, але глядачі дізнаються, чи одружаться Катя Кібець та Дмитро, які так довго йшли до омріяного весілля. Можемо також впевнено сказати, що глядачу буде цікавіше спостерігати за розвитком сюжету. Більше жартів та смішних ситуацій ми гарантуємо», – коментує Дмитро Сова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала перші кадри серіалу «Село на мільйон-2»

Зважаючи на тривалість романтичної лінії головних героїв, ведуча Неля Шовкопляс поцікавилися, як Анні та Дмитру вдалося не закохатися одне в одного в реальному житті:

«У нас виходить природньо зіграти свої ролі тому, що в нас є взаємна симпатія. Я бачу, як у Ані горять очі від роботи, і мені подобається спостерігати за нею в процесі зйомки. Це і є ті живі моменти, котрі створюють важливу атмосферу, в якій комфортніше працювати».

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Анна Кошмал поділился з підписниками фото у весільній сукні. В ефірі Сніданку з 1+1 вона розповіла, яким уявляє своє весілля реальному житті:

«Нещодавно зрозуміла, що я не з тих дівчат, які мріють про весілля з дитинства. Для мене найважливішим є не факт цієї події, а людина, з якою хочеться розділити життя. З коханою людиною будь-яке весілля – свято».

 

poll_content_26