Головні герої серіалу Школа розповіли про свої стосунки у реальному житті

Школа

Сьогодні у студію Сніданку з 1+1 завітали зірки серіалу Школа.

Поделиться:

Сьогодні до ранкового ефіру Сніданку з 1+1 завітали українські актори Яніна Андреєва та Микита Вакулюк, які виконали ролі найобговорюваніших вчителів країни Алекса та Каті в серіалі Школа. Герої розповіли подробиці особистого життя та несподівану популярність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як стати другом своїй дитині

«Можна впевнено сказати, що моє життя змінилося після ролі Каті в серіалі . Я не встигаю всім відповідати в соціальних мережах. А коли така можливість випадає, то прихильники не можуть повірити, що справжня Яна з ними спілкується. Звичайно, додалися підписники в соц мережах, а у Лізи Василенко (Лола) їх кількість збільшилася на 20 тис!», - коментує виконавиця ролі вчительки Каті, Яніна Андреєва.

Микита Вакулюк, який зіграв роль красунчика вчителя Алекса, також поділився враженнями після прем’єри:

«Лише за кілька днів у мене додалося 2 тис. підписників, я був шокований. Намагаюся прочитати всі коментарі, у тому числі критику».

Новоспечені зірки поділилися історіями про те, як їм вдалося потрапити до серіалу, та що їм допомогло підготуватися до ролі викладачів у звичайній школі:

«Сценарій побудований на реальних історіях школярів, вчителів та їх батьків. Тому, якби наші ролі нам не імпонували, чи я не переживала б такі історії в своєму дитинстві, то глядачі відчули б нещирість з нашого боку. Буллінг, про який ми говоримо в серіалі, був у моєму житті, але просто по-іншому називався. Я змінила чотири школи, навчалася з дітьми заможних батьків, мене не сприймали в класі, влаштовували бойкот. Проте, на мої проблеми ніхто із дорослих не звертав увагу, і я намагалася сама з цим впоратися», - поділилася Яна.

Яна та Микита також згадали, як під час підготовки до ролі, молоді актори навчали їх сленгу та особливостей користування соціальними мережами:

«Сленгом, який є в нашому серіалі, справді розмовляє молодь. Використовувати молодіжні вирази, користуватися Instagram нас навчала виконавиця однієї з головних ролей Ліза.  Між нашим поколінням та сучасними підлітками є величезна різниця. Вони впевненіші, кмітливіші та йдуть до своєї цілі, незважаючи на перешкоди», - коментують актори.

Нагадаємо, прем’єра стрічки пройшла із високими показниками телеперегляду: у перший день показу частка серіалу становила 16.3% по аудиторії 18-54 (Україна) та 13.0% – по 18-54 (50К+). На другий день показники зросли до 16.8%/13.1% (18-54 Україна / 18-54 50К+). Таким чином, Школа очолила ТОП найпопулярніших продуктів дня за обома цільовими аудиторіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад, чого насправді потрібно вчити дітей

Завдяки росту популярності Школа стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). ТОП очолила п’ята серія з рейтингом 6.3%. Середня аудиторія однієї серії серіалу «Школа» становила близько 2 млн глядачів, а загальне охоплення за два дні показу перевищило 10 мільйонів глядачів (4+, Україна).

Головні ролі в серіалі Школа виконують Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук. Виробництво – «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін та Сергій Уманець. Дивіться серіал Школа з понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Новости по теме