Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

Школа

Героїня серіалу Школа розповіла усі подробиці своєї ролі.

Поделиться:

У понеділок відбулася довгоочікувана прем'єра нового українського серіалу Школа, що розповідає невигадану історію життя . Одну із головних ролей у серіалі зіграла блогер Ліза Василенко. Її героїня - школярка Лола. Вона має особистий популярний блог, 200 тис. підписників та зустрічається із найкрасивішим хлопцем у школі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Лола дуже ексцентрична дівчина. Вона любить увагу, а також знімає відео, що часто є жорстокими та скандальними, - розповідає Ліза.  

Ліза зізнається, що веде особистий блог і має кілька сторінок в соціальних мережах. На її сторінці в Інстаграм - 60 тис. підписників. Акторка вважає, що у XXI столітті для молоді важливо показувати себе. Сучасний блогер повинен бути максимально відкритим публіці, особливим, індивідуальним та робити усе по-своєму. 

Відео, які знімає Лола, спершу можуть здатись чимось новим та цікавим, проте згодом стають однотипними та сповненими зла. В реальному житті я не публікую жорстоких відео та не хочу нашкодити людям. Навпаки я роблю це щиро і хочу підняти усім настрій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад, чого насправді потрібно вчити дітей

Новости по теме