Для фіналу конкурсу "Погляд у майбутнє" Хамайко і Попов обрали вбрання українських дизайнерів (фото)

Хамайко та Попов обрали вбрання українських дизайнерів для фіналу конкурсу "Погляд у майбутнє"

На фіналі всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє" Валентина Хамайко і Олександр Попов з’явилися в одязі українського виробництва.

Поделиться:

Одеса перетворилася на літню фешн-столицю України (фото)Цього понеділка, 27 червня, в Одесі відбувся фінал XVII Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу Погляд у майбутнє, ведучими якого стали зірки каналу 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов.

Конкурс пройшов в рамках Holiday Fashion Week 2016 та традиційно став майданчиком для дизайнерів-початківців, які мали змогу серйозно заявити про себе та одержати щасливий квиток у світ fashion-індустрії.

Які сукні обирають модниці літом 2016Для церемонії нагородження переможців конкурсу Валентина Хамайко обрала ніжно-рожеву модну сукню в стилі 1960-х, що поєднувала у собі два полюси - Бриджит Бардо і Твіґґі від українського дизайнера Каті Сільченко (бренд The Coat by Katya Silchenko) колекції весна-літо 2016. Образ вийшов надзвичайно ніжним та жіночним.

Олександр Попов обрав для себе класичний чорний костюм, піджак якого був декорований принтом pied de poule темно бірюзового кольору від дизайнера Сержа Смоліна (бренд IDoL). На сьогодні дизайнер бренду Серж Смолін зарекомендував себе в модному світі як справжній майстер чоловічого костюму.

Нагадаємо, Одеса перетворилася на літню фешн-столицю України, де в рамках Odessa Holiday Fashion Week відбувся конкурс молодих дизайнерів Погляд у майбутнє.