​ Гороскоп на 7 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

​ ​ Гороскоп на сьогодні, 7 серпня 2016, для всіх знаків зодіаку
Heidi Sandstrom, unplash.com

​ Гороскоп на сьогодні, 7 серпня 2016, розповість, що для вас підготувати зірки.

Поделиться:

Астрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 7 серпня 2016. Читайте також гороскоп на серпень 2016Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіаку для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН

 Ти сміливо можеш займатися ремонтом і будь-якими господарськими роботами. Будь-які придбання, пов'язані з благоустроєм будинку, будуть вдалими. У другій половині дня остерігайся несправних електроприладів. Від зустрічі з родичами тобі краще відмовитися. Приділи увагу догляду за своєю зовнішністю і омолоджувальним процедурам.

ТЕЛЕЦЬ

 Тобі не варто реагувати на провокації родичів. Сьогодні оточуючі намагатимуться будь-якими способами привернути твою увагу. Не бійся говорити правду в обличчя, відмовившись від умовної ввічливості. У другій половині дня тобі варто вирушити в усамітнене місце, де тебе ніхто не потурбує. Духовні практики і робота над своїми недоліками принесе результат.

БЛИЗНЮКИ

 Тебе можуть поглинути сімейно-побутові господарські питання. Сьогодні, як би ти не намагалася, всі питання відразу вирішити не вийде. Не навантажуй хребет, існує великий ризик травм. У другій половині дня тебе відвідають родичі. Намагайся не давати порад, якщо твоєї думки не питають, інакше ти спровокуєш конфлікт.

РАК

День принесе кілька несподіваних зустрічей із людьми з минулого. Пам'ятай, що все, що з тобою відбувається, не випадково. Використовуй ситуацію для відновлення стосунків із вигідною для тебе особою. У другій половині дня на тебе чекає прибуток. Намагайся витрачати кошти розсудливо, купуючи лише потрібні речі.

ЛЕВ

Вранці твій настрій буде не найкращим, знайди спосіб, щоб виправити ситуацію. Якщо ти не хочеш ні з ким спілкуватися, краще усамітнися на час. Твоя критика може образити близьку людину. Спробуй поставити себе на місце оточуючих, тоді ти зрозумієш свої помилки. Увечері прийми розслаблюючу ванну з морською сіллю і травами.

ДІВА

Сьогодні на тебе чекає активний відпочинок і веселощі з близькими. Спробуй організувати пікнік, зібравши людей, які тебе радують. Тобі необхідні нові враження та яскраві емоції, щоб відновити сили. Не бери участі у вирішенні робочих питань, відключи телефон. Відверта розмова з близьким другом допоможе тобі поглянути на речі по-іншому.

ТЕРЕЗИ

У першій половині дня тобі варто зайнятися покупками і вирішенням побутових питань. Візьми ініціативу у свої руки, придумай сама цікаву форму проведення часу. У другій половині дня тобі варто відмовитися від походу в місця масового скупчення людей. Не реагуй агресивно на необґрунтоване хамство незнайомців, уникай конфлікту. Спиртні напої змішувати не варто, знайди інший спосіб розслабитися.

СКОРПІОН

Сьогодні тобі потрібно відмовитися від будь-яких обтяжливих занять. Займися творчістю, спогляданням природи, прослуховуванням музики. Все, що приносить тобі задоволення, потрібно включити в свою культурно-розважальну програму. Не варто робити будь-що, щоб догодити або не розчарувати. Дозволь бути собою у всьому, тоді поруч опиняться ті люди, які щиро тобою дорожать.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні тобі слід виспатися і дозволити ліні увійти в розпорядок дня. Відмовся від намічених планів, якщо вони тебе обтяжують. Найважливіше - це поповнити запас сил і відновити свій енергетичний тонус. Ти можеш відвідати старих друзів, щоб змінити обстановку і забути про клопоти. Увечері влаштуй прогулянку по цікавих історичних місцях і насолодися красою міста.

КОЗЕРІГ

Тобі належить боротися зі своїми негативними рисами характеру. День підходить для початку занять спортом і закріпленню корисних звичок. Позбутися обтяжливих роздумів тобі допоможе зміна обстановки. Рушай туди, де ти відчуваєш себе комфортно і умиротворено. Бесіда з близьким другом відкриє тобі новий погляд на звичні речі.

ВОДОЛІЙ

Тобі варто замислитися над своєю поведінкою і проблемами, які ти сама створюєш. Сьогодні ти можеш відкрито поговорити з недоброзичливцями і заздрісникам. Порви зв'язок із людьми, які приносять тобі негативні емоції. Саморозвиток і робота з духовними практиками допоможе тобі звільнитися від негативної енергетики. Увечері тобі варто сходити на концерт або в кінотеатр.

РИБИ

Прохання родичів може змінити твої плани на сьогодні. Намагайся не втручатися в чужі сімейні розбірки, інакше залишишся винними. У другій половині дня тобі слід зайнятися благоустроєм сімейного вогнища. Позбався тих речей, які викликають неприємні спогади про минуле. Духовне опрацювання дня - це усвідомлене прощення людей, які тебе травмували.