Рецепт оливкової олії зі спеціями
Сніданок. Вихідний
У вихідні
Ароматна олія ідеально доповнить смак салатам і рибі.
Оливкова олія – дуже корисна. Вона містить цінні антиоксиданти та вітаміни, що допомагають зберігати молодість і красу.
У програмі Сніданок. Вихідний розповіли, як зробити ароматну та смачну олію, яка додасть пікантності салатам і рибі.
Інгредієнти:
Оливкова олія – 500 мл.
Розмарин – 1 гілочка
Часник – 3-4 зубчики
Чорний перець – 10-15 горошинок.
Приготування:
1. Розчавити ножем часник і помістити в пляшку.
Пляшка повинна бути обов'язково скляною, – каже експерт.
2. Кинути у пляшку гілочку розмарину.
3. Додати перець.
4. Закрити пляшку герметичною кришкою.
5 Олію зі спеціями зберігати у темному та сухому місці протягом десяти днів.