Сенічкін і Підлісна частуватимуть гостей смаколиками на Family Day

Сенічкін і Підлісна частуватимуть гостей смаколиками на Family Day

Уже цієї суботи, 21 травня, о 12:00 у київському Парку «Перемога» на фестивалі з’явиться особливий затишний майданчик «Сніданок.Вихідний».

Поделиться:

Шатер, з кольоровими пуфами і диванами від Blest, з квітами та зеленню, а також живим куточком: кроликами, козенятами та каченятами. Олександр ПоповВедучі на галявині - Валентина Хамайко та Олександр Попов, а в гості до них завітають автори книжки «Сніданки в саду»  Руслан Сенічкін та Наталія Підлісна, які пригощатимуть відвідувачів ароматними крокетами та прохолодним лимонадом і розповідатимуть про секрети кулінарії та садівництва. Нова книжка пропонує різноманітні смачні пропозиції сніданків на свіжому повітрі, пікніків, домашніх трапез зі стравами з натуральних продуктів.

Як зберегти вітаміни під час приготування овочів? Як правильно висаджувати рослини? Як розбити міні-садок на власному балконі? Все це ви зможете дізнатися від авторів книги – Наталії та Руслана.

Валентина ХамайкоВалентина Хамайко, ведуча рубрики «Солодка Неділя», початує гостей печивом «Три шоколади». Гості заходу отримають корисні подарунки від ТМ «Брусвяна» - саджанці канадської лохини. Дітлахи зможуть узяти участь у цікавій та пізнавальній програмі від аніматорів студії «ДумайРум», воркшопі від спеціаліста гончарної майстерні Karuk Ceramics. Створювати затишок допомагає художник-декоратор Ольга Грузд із Celebration event decor studio.

Приходьте на наше свято великими родинами, приводьте дітлахів! Буде пізнавальна розмова про все, що зараз росте на городі та готується на кухні, про здорове харчування. Обміняємося з вами кулінарним досвідом та знаннями в садівництві. Команда Сніданку гарантує чудову атмосферу вихідного дня!, - запрошує Руслан Сенічкін.

Прекрасну книжку-подарунок про садівництво з нового ракурсу та секрети смачних і корисних страв з яскравими ілюстраціями та практичними порадами шукайте та замовляйте тут.