Як травмована Людмила Барбір вправляється з мандоліною на кухні Савви Лібкіна

Сніданок. Вихідний
У вихідні
Поделиться:

Савва Лібкін та Людмила Барбір приготують італійську страву по-українськи.

Цієї суботи, 5 листопада,  в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 09:10 на телеканалі «1+1» ви побачите дев`яту серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».

Савва Лібкін та Людмила Барбір приготують рулети із курятини та цукіні або інволтіні по-українськи. Для приготування відомій телепарі довелось використати «важку кухонну артилерію».

На кухні ексцентричного одеського кулінара вирували італійські пристрасті – Савва  гострив на Людмилу ножі і кров телеведучої зрештою пролилась. Як відреагував Савва Лібкін на травму Людмили Барбір? І чи задовольнила Саввина реакція ведучу «Їжі у великому місті»?

На цьому емоції не завершилиись: Савва запропонував Людмилі зайнятись цукіні на мандоліні просто на кухні. Людмила відреагувала миттєво і неочікувано.  Що відповіла телеведуча на таку небанальну пропозицію? І навіщо на кухні мандоліна? Дивіться уже завтра.

Оновлену італійську страву дегустували запрошені гості – директор Українського державного фонду підтримки фермерських господарств Іван Слободяник та шоумен і телеведучий Юрій Горбунов. Чи сподобався їм цей рулет із начинкою з курячого м'яса? Що сказав Юра Люді?

Іван Слободяник оцінив смак рулетів з курячим м'ясом і цукіні та розповів, чому потрібно вживати в їжу фермерську українську продукцію. У чому головна відмінність інволтіні по-українськи від класичного варіанту страви, яку пропонують в європейських ресторанах? Скільки коштує страва у ресторані, та у скільки разів дешевше вона обійдеться, якщо готувати інволтіні вдома? Відповіді уже завтра о 09:10.

Нагадаємо, що телепроект «Їжа у великому місті» покликаний розвивати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, робити її модною, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти. Відомий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари – проста корисна їжа зі свіжих українських продуктів, з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.

Новости по теме
Все новости