Савва Лібкін та Людмила Барбір відкрили новий тартар

Савва Лібкін та Людмила Барбір відкрили  новий тартар
1plus1.ua

Одеський кулінар і гуцулка приготували новий тартар з буряком.

Поділитися:

Вмикайте «Сніданок. Вихідний» у цю суботу о 9:10. На кухні телересторану «Їжа у великому місті» одеський кулінар Савва Лібкін та гуцулка Люда БарбірСавва Лібкін та Люда Барбір приготують французький суп «Буйабес» по-українськи зробили спільне гастрономічне відкриття – приготували новий тартар з буряком. В його основі – свіже м'ясо спеціальної породи бичків від українських фермерів. Глядачі 1+1 дізнаються, що Україна має культуру і давні традиції в'ялення та солення.

Чому цього разу страву готували двічі? Як сире м'ясо може бути корисним? Чи усі інгредієнти виявилися смачними? Чому учасник студії «Квартал 95» та журналіст «ЧистоNews» Артем Гагарін порівняв оновлений тартар із традиційним салатом «шуба», а дієтолог Галина Незговорова назвала страву – їжею для хижаків?

Це вже сьома історія смачного серіалу, присвяченого сучасній українській кухні, меню якої створюють Савва і Люда в ефірі 1+1. Завдання ведучих – надихнути українців любити вітчизняні продукти та експериментувати з новими рецептамиРецепт французького супу «Буйабес» по-українськи від Савви Лібкіна та Людмили Барбір.

Важливо почати готувати легку модну українську їжу високого рівня, але доступну, включати її у меню ресторанів та сприяти розвитку гастротуризму в Україну.

Видатний шеф-кухар Савва Лібкін, який зміг напередодні створити культ нової одеської кухні, відтепер починає творчо «перекладати» українською мовою світові кулінарні хіти, а наші історичні рецепти перероблювати на модний європейський лад та дивувати світ.

Дізнаєтеся про це все та як приготувати тартар вже у цю суботу, 22 жовтня, о 9:10 у «Сніданок. Вихідний».