Валентина Хамайко показала свою домашню ферму (фото)

Ведуча з’явилася на обкладинці відомого українського телеглянцю.

Поделиться:

Ведуча «Сніданок.Вихідний» Валентина Хамайко запросила тижневик «Теленеделя» в гості та разом із дітьми знялася для обкладинки одного з найвідоміших видань України. Багатодітна турботлива матуся на сторінках журналу щиро розповіла, як їй вдається проводити прямі ефіри, виховувати дітей, доглядати за домашньою фермою, частувати родину органічними вишуканими стравами, ще й писати свою першу кулінарну книжку «Солодка неділя». Ведуча розповіла, що чекати виходу видання у світ можна вже у вересні. Авторка зібрала в ньому найсмачніші рецепти десертів, які зможуть якнайкраще доповнити недільні сімейні посиденьки, коли рідня збирається разом і може насолодитися спілкуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко підкорила Ельбрус

Я ніколи не купую додому випічку. Навіть не згадаю, коли це було востаннє. Натомість радую дітей та чоловіка десертами за оригінальними родинними рецептами. Саме ці рецепти й зібрала у книжці, - поділилася Валентина.

Як нам вдалося з’ясувати, у збірці буде 58 смаколиків, які допоможуть урізноманітнити сімейне меню: домашній мармелад, оригінальне печиво-сендвіч, десерт «Павлова», незвичайний ягідний наполеон, булочки-бріоші та багато-багато іншого, аби привнести святкову атмосферу в недільні сніданки вашої родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко викликала на кулінарний батл Руслана Сенічкіна

«Свою книжку писала вночі. Так, без жартів! Треба ж не тільки розписати рецепти, а й приготувати за ними. Мінімум одна, а то й дві ночі на тиждень у мене йшли на випічку. Вкладала дітей спати, про всяк випадок на 12 ночі накручувала будильник, щоби випадково не проспати, спускалася на кухню і готувала 3-4 рецепти. Вранці діти сумно запитували: «Мама, це не для нас?». Але я старалася їм після зйомки хоча б по шматочку привезти. Два з половиною місяці не тренувалася взагалі - навіть у спортзал не ходила! Набрала 6 кілограмів», - зізналася Валентина Хамайко.

Окрім інформації про книжку, зі сторінок тижневика «Теленеделя» читачі дізнаються і про те, що вдома у Валентини ціла домашня ферма: курчата, кролики, козенята, а овочі та фрукти сім’я вирощує на своєму городі.

Я не була ініціатором того, щоб завести вдома корову та вирощувати картоплю. Та коли з’явилися діти, ми з чоловіком зрозуміли, що дати їм змогу харчуватися екологічно чистими продуктами – це важливо й необхідно, - ділиться ведуча.

 

Чому Валентина відмовилася від няньки, як вона прищеплює дітям любов не до гаджетів, а до книжок, а також про велику мрію ведучої читайте у повній версії інтерв’ю зірки 1+1 на сторінках «Теленеделя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко