Валентина Хамайко підкорила Ельбрус

Валентина Хамайко з чоловіком підкорили вершину гори Ельбрус
facebook.com/pg/1plus1.Khamaiko

Телеведуча розповіла, чим займається у відпустці.

Поділитися:

Валентину Хамайко називають жінкою, котра створила себе сама: відома телеведуча, знаний кулінар, кохана дружина та мати трьох дітей. 

Кар’єру починала, як модель. У 13 років, уперше потрапила на кастинг, і не зупинялася, аж поки через декілька років здобула звання найкращої моделі України.
Паралельно з кастингами та зйомками в кіно Валентина вчилась на фармацевтичному факультеті в університеті Богомольця і певний час навіть працювала в аптеці. Та таке життя було занадто звичайним для амбітної дівчини. Артистизм, приваблива зовнішність та любов до життя і людей допомогли Валентині пробитись на телебачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко викликала на кулінарний батл Руслана Сенічкіна

Тепер уміла красуня легко поєднує роботу в програмі «Сніданок. Вихідний» із вихованням дітей. Наразі телеведуча ще знаходиться у відпустці, початок якої присвятила завершенню збірки родинних рецептів «Солодка неділя». 

Там зібрані всі мої улюблені рецепти. Страви, якими я пригощаю вдома сім’ю, – коментує Валентина Хамайко.

До речі, презентація згаданої книги відбудеться 13 вересня на Львівському форумі видавців. Потім разом із Русланом Сенічкіним Валентина Хамайко побувала у гастрономічному турі на південному курорті Туреччини, в Анталії.


Вранці тільки-но повернулась із робочого «відрядження», а вже ввечері їхала з чоловіком Андрієм Оністратом підкорювати вершину гори Ельбрус.

 Ініціатором сходження був чоловік. Я довго не задумувалась, мені було важливо, що ми проведемо час разом, що це буде наш спільний підйом. Ми вже давно нікуди не виїжджали вдвох, зазвичай із дітьми, – розповідає Валентина.

Спершу ентузіасти хотіли взяти з собою доньку Соломію, та не склалося. Повернувшись, зрозуміли, що вчинили правильно – дитині довелося би важко.

На Ельбрусі сиділа й думала: «Боже, як я хочу додому. І чай зі смачним пирогом», – ділиться телеведуча.

Закохані не тільки досягли поставленої мети. Під час сходження вони так «перезавантажились» емоційно, що на вершині гори обоє розплакались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко

Відчуття, ніби в Космосі побував. Почуваєшся справжнім космонавтом. У тебе думки по-іншому працюють, тіло геть по-іншому себе відчуває, – розповідає Валентина.

На думку телеведучої, кожна людина, що має терпіння та витривалість, здатна підкорити Ельбрус. Як казав тренер Валентини, все закладається в голові: якщо дійсно хочеш, ти туди обов’язково дійдеш.

Уже на вершині були дуже вдячні Всесвіту, дітям, обставинам, що склалися, за те, що ми таки дійшли та відчули все це, – підсумовує телеведуча.

До зустрічі з Валентиною Хамайко та Олександром Поповим залишилось уже зовсім небагато!