5 правил, які допоможуть підготувати гардероб до весни

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Корисні поради допоможуть навести лад у шафі до нового сезону.

Поделиться:

З чим носити кардиган: 3 стильних образиУ програмі «Сніданок з 1+1» розповіли, як оновити шафу до весни та навести у гардеробі лад.

Весна стрімко набирає оберти: з кожним днем стає все тепліше і тепліше. Саме час діставати літні речі. Сукні, блузи та спідниці нарешті можуть помінятися місцями у шафі з в’язаними светрами та джинсами.

Читайте також: Як доглядати за в’язаними светрами

ЯК ПІДГОТУВАТИ ШАФУ ДО ВЕСНИ

  1. Відкласти зимові речі

Щоб не плутатись у теплих речах, одразу варто забрати їх із шафи. Зимові куртки, пальта, товсті светри та брюки свою справу в цьому році вже зробили. Обережно складіть їх у темні пакети та сховайте до наступного сезону.

  1. Що носити цієї весни: 13 модних трендівПозбутися старого одягу

Якщо під час ревізії ви помітили зимові речі, які більше не подобаються чи не підходять за розміром, сміливо з ними розставайтесь. Нове місце можуть зайняти літні речі. 

  1. Правильно розмістити речі в гардеробі

У шафі всі речі мають бути розвішені за фасоном, і це наступний етап у підготовці гардеробу до весни. Все має висіти за категоріями та кольором: білий верх – в одному місці, чорний низ – в іншому.

Сукні мають висіти разом, спідниці – окремо, а місце для футболок – з протилежного боку.

Важливе місце в гардеробі займають і вішаки. Психологи радять купувати їх одного кольору – так зручніше підбирати вбрання і ваш гардероб виглядатиме як справжній міні-бутік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життя

  1. Відсортувати аксесуари

Про аксесуари в шафі також не варто забувати. Окуляри, шалики, сумки та навіть парфуми вимагають ретельної підготовки до весни.

Аксесуари варто повісити окремо у шафі. Для сумок чудово підійдуть дерев’яні вішаки, вони витримають чималу вагу. Для шаликів та снудів можна виділити місце в дальньому куті шафи.

  1. Поповнити гардероб новими речами

Ще один очевидний плюс, коли ви все правильно розвісите, у шафі може з’явитися порожнє місце, а це означає, що потрібно йти за обновками. Перед тим, як поповнити гардероб новими стильними речами, чітко оцініть, що ви вже не носите.

Після таких нескладних операцій вибір образу щоранку займатиме набагато меншу часу і приноситиме задоволення.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав, як правильно доглядати за пальтами і капелюхами вдома.

Новости по теме