Які в'язані речі у моді цієї осені: 5 стильних варіантів

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Модний експерт Андре Тан розповів, як правильно носити осінній светр

Поделиться:

Осінь - час гарячої кави, теплих пледів, прогулянок і в’язаних светрів. Сьогодні існує чимало видів осінніх светрів. Яскраві принти, різні типи в’язки, оригінальні фасони - як підібрати свій варіант светру і виглядати стильно?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 стильних речей, які врятують від осінньої депресії

Модний експерт Андре Тан запевняє, що особливо модними у новому сезоні осінь-зима стали об’ємні светри з великою в’язкою, а також светри-сукні.

Що стосується кольорової гами, то зараз у тренді білосніжний, синій, червоний та нюдовий кольори, а також різнокольорові асиметричні вставки.

Светри із скандинавськими елементами. Светри із оленями та сніжинками, що у минулому сезоні вважалися немодними, знову стають головними трендами осені.

Не бійтеся одягати светри, прикрашені бісером чи перлами. Це виглядатиме гламурно та розкішно.

Светри оверсайз вважаються маст хевом осіннього сезону 2017. Їх можна одягати під джинси, спідницю чи шкіряними легінси. Носити светр оверсайз краще у вихідний день для прогулянки чи відпочинку із друзями. Светри оверсайз носяться як верхній одяг і пасують не лише високим та струнким жінкам.

Чим об’ємніше, тим модніше. Мені здається, жінка у светрі оверсайз випромінює силу та ніжність водночас.

Светри великої в’язки. Такий вид светрів красиво поєднується із спідницею, розшитою пайєтками, джинсами та легінсами. Особливо стильними вважаються светри із високим коміром.

Я не рекомендую носити светри з високим коміром жінкам 50+, адже вони можуть додати віку.

Гольф з високим коміром вважається універсальним. Він пасує в поєднанні з усім одягом, однак у новому осінньому сезоні його слід купувати у зеленому, червоному та білому кольорах.

Гольфи з високим коміром повинні бути однотонними та без принтів. Саме тоді ви можете поєднувати цю базову річ з різними аксесуарами.

Светр із яскравим малюнком можна поєднувати із завуженими брюками та темними джинсами. Яскравий принт додасть вашому осінньому образу свіжості та яскравості.

Зробіть свою осінь затишною і теплою, одягнувши модний светр. Прислухавшись до порад експерта, ви виглядатимете стильно та вишукано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за в’язаними светрами

Новости по теме