70 років бікіні: зіркові фото в купальниках

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дивіться, як ретельно зірки готуються до пляжного сезону та які купальники обирають.

Поделиться:

Літо 2016: модні фасони купальників для всіх типів фігури70 років тому вперше жінки вийшли на пляж у бікіні, а зараз складно уявити гардероб без цього пляжного вбрання. Жодний конкурс краси не обходиться без дефіле в бікіні, що вже казати про пляжі чи пляжні вечірки.

У програмі Сніданок з 1+1 розповіли про історію створення бікіні та дали поради, як правильно обирати купальник.

Як з'явився відкритий купальник

Французький інженер Луї Реар, побачивши, як жінки на пляжі підкочують купальні костюми, щоб краще засмагати, вирішив створити пляжне вбрання з двох елементів. Свій винахід чоловік назвав бікіні.

Катя Осадча похвалилася стрункою фігурою в купальнику (фото)Купальник не відразу став популярним, спочатку суспільство критикувало пляжне вбрання за відвертість. Однак, коли на екрани вийшов фільм з Бріджит Бардо "І бог створив жінку", бікіні моментально заполонили пляжі.

Поради щодо вибору купальників

Сьогодні бікіні є в гардеробі кожної жінки. Відкриті купальники не лише красиво виглядають, а й забезпечують рівномірну засмагу.

Щоб залишатися модними не лише на один сезон, дизайнер Олена Голець радить уважно ставитися до вибору тканини бікіні. Купальники з лайкри та мікрофібри хоч і дорожчі за звичайні, однак можуть прослужити до трьох сезонів і при цьому виглядати естетично.

Відомі жінки також дуже ретельно готуються до купального сезону. Дивіться підбірку зіркових фото у бікіні.

Катя Осадча

Марина Леончук

Надя Дорофеєва

Настя Каменських

Новости по теме