Як створити грифельну карту світу на стінах школи

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Незвичайна грифельна карта світу з’явилася і в грузинській школі.

Поделиться:

У програмі «Сніданок з 1+1» автор проекту Юлія Чаюн разом із командою завітала до однієї з грузинських шкіл. У курортному містечку Кобулеті надихнулися ідеєю покращити свій навчальний заклад і захотіли створити грифельну карту світу, за прикладом Василькова. Щоб навчитися швидко та недорого прикрашати стіни, вони запросили організаторів проекту «Зміни свою школу».

Команду телеканалу «1+1» після 3 годин дороги зустрічали із традиційною грузинською гостинністю: віршами, співами, танцями та застіллям прямо в бібліотеці.

Після такої дивовижної зустрічі та екскурсії по школі, організатори заходу запропонували намалювати на стінах грузинської школи карти України та Грузії. Всього за 1,5 години учні креативно прикрасили стіни закладу та витратили на усе 80 ларі – на українські гроші 880 гривень.

Читайте також: Як створити дизайнерську їдальню в школі за 2 гривні.

ПРИЛАДДЯ

Проектор

Банка грифельної фарби

Пачка маркерів

Піддони

Валики

Пензлі

Кольорова крейда

ІНСТРУКЦІЯ

  1. Вивести зображення 2 карт на стіну.
  2. Обвести контур маркером та замалювати фарбою.
  3. Дати висохнути та розмалювати крейдою на власний розсуд.

Такого хорошого та емоційного фону я не очікувала. Вийшло просто чудово, - зізнається викладачка грузинської школи.

Наступного разу команда проекту завітає у сільську грузинську школу, яка досі опалюється дровами, і допоможе створити креативне рішення для їхнього закладу.  

Мета «Зміни свою школу» – довести, що похмурі кам’яні коридори та дірки у стінах школи можна змінити самостійно, малим коштом, із підручних матеріалів.

Щоб взяти участь в проекті, необхідно написати на newschool@1plus1.tv. У листі треба вказати номер школи, її адресу, контактну інформацію, а також розповісти про свою ідею.

Усі школи, які взяли участь у проекті, будуть змагатися у конкурсі за найкращу ідею. Голосування почнеться в середині січня на сайті 1+1. Головний приз – вдосконалення школи на суму 5 тисяч гривень.

Проект «Зміни свою школу» висловлює особливу подяку за співпрацю голові правління Центру Україно-Грузинської дружби «Сакартвело» Руслану Толордаві.

Нагадаємо, нещодавно команда «Зміни свою школу» розповіла, як створити креативну карту світу з дерев’яних палиць.

Новости по теме