Як розбагатіти та покращити життя за допомогою фен-шуй

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Експерт розповів, як покращити своє життя за допомогою древнього вчення.

Поделиться:

Чому виникає метеозалежність і як позбутися симптомівФен-шуй – китайська наука про гармонію людини і Всесвіту. Здавна вважалося, що кожна зі сторін світу відповідає за відповідну сферу життя. Експерт з фен-шуй Тарас Литвин розповів у програмі «Сніданок з 1+1», як покращити своє життя за допомогою китайської мудрості.

Фен-шуй має чисто прикладне значеня – за ним визначають, куди повинні виходити вікна, де встановити двері, як розмістити ліжко та прикрасити домівку, щоб організувати гармонійний та позитивний простір.

Нині фен-шуй використовується, щоб привернути в оселю багатство, славу та успіх. За правилами китайської науки, всі меблі повинні розташовуватися у правильній енергетичній зоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за грошовим деревом.

Привильно її визначити допоможе сітка Багуа, поділена на вісім зон іцентр, що відповідають за: кар'єру, знання й мудрість, сім'ю, багатство, успіх, кохання, дітей та творчість, наставників і помічників та здоров'я.

Експерт з фен-шуй наголошує, що допоки ви не викинете старе, у вашому житті не вистачатиме місця для нового та кращого. Йдеться про старий і непотрібний мотлох, що займає енергетичний простір.

Проте необхідно зберігати здоровий глузд. Диван, якому виповнився рік, не потрібно викидати, – попереджає Тарас Литвин.

Експерт з фен-шуй також підкреслив, що спальня у будинку – це головне енергетичне поле, тому воно потребує особливого захисту.

За головою ліжка повинна стояти глуха стіна. Ні в якому випадку не можна, щоб там були вікна чи двері. На стіні біля ліжка варто повісити картину, фото чи ікону, що енергетично вас захищатиме.

Перед ліжком бажано повісити щось, що зображувало б бажане майбутнє (щось на кшталт дошки візуалізації). Так, ваші мрії поступово реалізуватимуться.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав про 10 правил настінного декору.

Новости по теме