Володимир Зеленський натякнув на третій сезон «Слуги народу»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дізнайтеся, які інтриги відбуваються на знімальному майданчику «Слуги народу»

Поделиться:

Прем’єра другого сезону улюбленого серіалу країни «Слуга народу» вже не за горами. Тривалі зйомки, цікавинки та ексклюзивні коментарі Володимира Зеленського - дізнайтеся усі новини та інтриги нового сезону.

Після виходу першого сезону «Слуги народу» Володимиру Зеленському справді пророкували майбутнє у політиці. Актор Іван Боклан, який у серіалі грає роль прем’єр міністра Юрія Івановича Чуйка, зізнався, чи приходили йому пропозиції такого роду.

Мене якось ніколи не хвилювала доля такої мерзотної людини, як Юрія Івановича Чуйка. Я думаю, що це хороша глядацька реакція. Глядач пам’ятає віртуозність цієї нахаби Юрія Івановича.

Мало хто із глядачів знає, що сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк знімався у певних сценах серіалу, і це вже стало маленькою традицією. Юрій поділився секретами зйомок другого сезону. Виявилося, що в продовженні серіалу президенту Голобородьку буде надзвичайно складно у робочих справах.

Його перебування на посаді Президента України стане ще більш небезпечним, в порівнянні з першим сезоном. Буде ще більше інтриг, закулісних ігор та небезпеки для нього. Існує велике питання - чи втримається він на цій посаді?

Чимало глядачів хвилюється, що другий сезон стане завершальним в їх улюбленому серіалі «Слуга народу». Виконавець головної ролі Володимир Зеленський натякнув, що історія Голобородька не завершиться.

Існує історія третьої частини. Це говорить про те, що друга частина дуже цікава, але ми все одно не встигаємо розказати усе нашим глядачам.

Які ще випробовування приготувала доля для президента Голобородька, та чи зможе він втримати свою посаду - дізнайтеся зовсім скоро.

Новости по теме