Єгор Гордєєв вразив гостинністю іноземних прихильників футболу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Єгор Гордєєв вразив гостинністю іноземних прихильників футболу
1plus1.ua

Відомий телеведучий не залишився байдужим і долучився до ініціативи киян.

Поделиться:

У той час, як у період фіналу Ліги чемпіонів УЄФА київські готелі та хостели підвищили ціну за ніч проживання на двісті відсотків, знайшлись українці, які із задоволенням вирішили запросити закордонних уболівальників до своїх домівок абсолютно безкоштовно. І серед них ведучий телеканалу 1+1 – Єгор Гордєєв.

Ведучий ранкового шоу Сніданок з 1+1 опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook запрошення погостювати у своїй квартирі чотирьох іноземців. Єдиною умовою було надіслати йому фото паспорта та квитка на матч. Люди знайшлися дуже швидко, буквально за один день. До ведучого приїхали уболівальники з Норвегії, Аргентини, Іспанії та США. За словами Єгора, всі вони дуже приємні та щирі люди. А ще й дуже різні: гості з Аргентини мало що знали про Україну, де вона знаходиться та якою є, уболівали, звісно, за Реал. А от гість з Норвегії, Джон-Алрід Паульзен, який вже побував у студії Сніданку з 1+1, підтримує англійську команду і має жінку – українку, тому знає про Україну багато. Навіть показав Єгору місцеві ресторани, про які навіть сам ведучий уперше почув. Усі гості були дуже здивовані таким доброзичливим кроком, бо тільки в останній момент наважились поїхати. З великою цікавістю питали про Україну та були неймовірно вдячні за відкритість та гостинність.

Єгор і сам дуже любить подорожувати та спілкуватися з людьми з різних країн. Говорить, що у майбутньому планує поїхати у країни своїх гостей. Ймовірно, що передусім завітає у гості до Маурісіо та Серло Пеккоа, що з Аргентини, бо ще з дитинства мріє потрапити до країн Південної Америки. «Мої гості були в приємному шоці, вони не думали і не сподівались на таку гостинність після того, як побачили, скільки коштує ніч проживання у Києві. Вони були так вдячні за змогу пожити у мене, що прибрали усю квартиру і навіть залишили мені презент». За проживання Єгор ні взяв ані копійки.

Новости по теме