Ексклюзив Сніданку з 1+1 - Снайперку Євгенію Емеральд виписали з пологового: перші подробиці

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Снайперку Євгенію Емеральд виписали з пологового: перші подробиці (ексклюзив) — 1+1

Військовослужбовиця з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенія Емеральд вдруге стала мамою.

Поделиться:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу 1+1 Україна у будні та вихідні з 7:00 до 11:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.

Військовослужбовицю з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенію Емеральд, яка 14 квітня вдруге стала мамою, виписали з пологового будинку на Великдень. Зустрічали українську захисницю з новонародженою донечкою чоловік-військовий Євген Стипанюк, старша донечка Жасмін, близькі, друзі та журналісти Сніданку з 1+1.

Євгенія Емеральд Сніданок з 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Навчіться бути щасливими під час війни», — снайперка Євгенія Емеральд у ЖВЛ розповіла про захист країни та нове кохання на фронті

Друзі та рідні Євгена та Євгенії ексклюзивно в Сніданку з 1+1 розповіли, що пара мріяла про спільну донечку.

“Коли вони познайомились та почали зустрічатись, Женя одразу сказав - вона моя єдина, яка народить дочку”, - поділилась подруга Євгена Стипанюка.

Снайперка розповіла, що пологи пройшли дуже легко. Її чоловік увесь час був поруч та підтримував.

“Я мріяв про дочку все життя. Коли почув перші крики - такі емоції були”, - зізнався український захисник. Дружина додала, що чоловік дуже розчулився, коли вперше побачив доньку.

Як розповіла Євгенія, донька схожа на тата. Але імʼя дівчинки пара поки вирішила тримати в секреті.

“Воно дуже гарне і символічне. Імʼя до перемоги”, - сказала Емеральд.

Тепер закохані мріють ще й про сина. А найближчі дні пара планує провести в колі рідних та друзів, бо вже скоро Євген Стипанюк повертається на передову.

“Захищати та боронити нашу Україну. Щоб побільше бандерят народжувалось. Щоб спокійно жили в незалежній Україні і мирі”, - сказав захисник.

Нагадаємо, пара познайомилась на фронті під час повномасштабної війни. Весілля відгуляли просто на передовій у Харківській області, а розписав закоханих генерал ЗСУ.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме