Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату

Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новости по теме
Рецепт донера, который завирусился в TikTok: как приготовить дома сочный ролл с куриным фаршем и овощами
Мифы, из-за которых страдают волосы: врач назвал 4 самых распространенных заблуждения, которые совершает каждый
«Она понимает, кто она» украинский журналист, который встретил дочь Путина в Париже, раскрыл подробности их разговора
Сырные шарики с карамелизированным луком и сметанно-горчичным соусом: рецепт из Сніданку з 1+1