Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новости по теме
Гороскоп на 23 ноября для всех знаков зодиака: займитесь саморазвитием
Гороскоп на 22 ноября для всех знаков зодиака: самоуверенность может привести к конфликтам
«Больше всего люблю вкусно поесть»: олимпийская чемпионка Юлия Бакастова поделилась своими секретами вне соревнований и рассказала, как можно найти ключ к ее сердцу
«Этот момент я буду помнить всю жизнь»: украинский чемпион по боксу Александр Хижняк поделился воспоминаниями с Олимпиады-2024 и рассказал, почему его называют "полтавским танком"