Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату

Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новости по теме
Украинская версия любимого японского блюда: простой рецепт роллов со свеклой, который точно удивит вас вкусом
Больше не руководитель Молодого театра: Андрей Билоус впервые прокомментировал свое увольнение
На фронте погиб телеведущий и шоумен Максим Нелипа - Маричка Падалко и Константин Грубич с болью отреагировали
Свои. Неизвестные: в Сніданку з 1+1 стартует новая рубрика о выдающихся украинских художниках