Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новини по темі
Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку: доведеться спілкуватися з різними людьми
Як правильно доглядати за садовою суницею: поради експерта з садівництва
Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку: на вас чекають нові виклики
Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір поділилась корисними порадами, як починати свій день