Фронтмен гурту Нумер 482 розповів у "Сніданку з 1+1" про наймузичніший батальйон ЗСУ, де служить з українськими артистами, та виконав хіт “Добрий ранок, Україно”

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Фронтмен гурту Нумер 482 у "Сніданку з 1+1" (відео) - 1+1

Виконавець також поділився подробицями про службу в ЗСУ та розповів, як музика допомагає зберегти бойовий дух.

Поделиться:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу 1+1 Україна у будні та вихідні з 7:00 до 11:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускник “Голосу країни” LAUD розповів про розрив з продюсером Ігорем Тарнопольським ексклюзивно в ЖВЛ

У “Сніданку з 1+1” є традиція завершувати тиждень музичним номером. Цього разу до студії ранкового шоу завітав фронтмен гурту Нумер 482 Віталій Кириченко, щоб виконати свій головний хіт “Добрий ранок, Україно”, а також розповісти про службу в ЗСУ та як музика допомагає зберегти бойовий дух.

З перших днів повномасштабного вторгнення Віталій Кириченко разом з музикантом Володимиром Зюбиним долучились до лав ТрО. Заради ефіру в “Сніданку з 1+1” музиканта на декілька днів відпустили зі служби.

Як розповів фронтмен Нумеру 482, він служить у 130-ому батальйоні територіальної оборони міста Києва.

“Наш батальйон 130 тероборони Києва - наймузичніший у ЗСУ. Просто уявіть -  Антитіла, Тінь Сонця, Геннадій Мясоєдов, Нумер 482. У нас в кожній роті та взводі хлопці, які грають на гітарах, співають”, - поділився Віталій Кириченко з позивним Музикант.

Не виключає фронтмен рок-гурту, що музиканти разом зроблять колаборацію, проте, зазначає, зараз найважливіше - перемогти і щоб всі захисники були живі та здорові. Втім, про музику виконавець хіта “Добрий ранок, Україно!” не забуває, і навіть створив свій сольний проєкт.

“Він так і називається “Позивний Музикант”. Там доволі веселі пісні, перша - “Грьобані Цапи”, самі розумієте про кого. Зараз готую нову, вона називається “Тероборона країни” і дуже надихаюча”, - розповів фронтмен рок-гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук провела уроки для маленьких пацієнтів лікарні Святого Миколая у Львові

Після перемоги фронтмен гурту Нумер 482 мріє відпочити, піти вчитися і записати альбом. Але не забуває, що попереду ще складний шлях і головне зараз - не втрачати віру і не падати духом.

“130 батальйон з перших днів почати воювати, наш бойовий шлях - Київщина, Харківщина, Донбас. Не дивлячись на те, що ми загубили дуже багато наших товаришів, але все ж зберігаємо бойовий дух і готові виконувати накази. Все було б неможливим без підтримки наших рідних, близьких та волонтерів”, - зазначив Віталій Кириченко.

В ефірі “Сніданку з 1+1” гурт Нумер 482 виконав головний свій хіт “Добрий ранок, Україно” та зарядив глядачів позитивною енергією.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме