"Голос країни" дає надію тренерам, учасникам та тим, хто буде його дивитись", — DOROFEEVA про новий сезон музичного проєкту

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
DOROFEEVA про тренерство в Голосі країни-13 та прем'єру пісні Кохаю, але не зовсім

Тренерка "Голосу країни" у "Сніданку з 1+1" розповіла, яких учасників шукатиме собі в команду.

Поделиться:

У студію "Сніданку з 1+1" завітала тренерка голосу країни, співачка DOROFEEVA. Надю привітали з весіллям, і вона поділилась емоціями, які зараз її наповнюють:

"Звичайно, я щаслива, тому що мені пощастило відчувати те, що я зараз відчуваю у такі складні часи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий освідчився коханій під час виступу тренерки "Голосу країни-13" DOROFEEVA для бійців

У мережі активно обговорювали весільні фотографії Наді та її чоловіка, Михайла Кацуріна. Особлива увага була до їх вбрання. DOROFEEVA розповіла, чому саме такі образи вони обрали:

"Річ у тому, що ми не виряджались на весілля. Нам хотілось простоти. Нам хотілось почуватись комфортно. Зараз, мені здається, не актуально вже взагалі робити щось вигадливе. Тому ми хотіли бути собою. Міша обожнює головні убори, хоча без них він теж ходить, якщо це когось цікавить (сміється - прим.).

DOROFEEVA 1+1

Цього сезону DOROFEEVA втретє поспіль сяде у тренерське крісло музичного проєкту «Голос країни». В 11 сезоні саме підопічний DOROFEEVA Сергій Лазановський став переможцем. Надя розповіла, чим для неї важливий цей проєкт та яких виконавців вона шукатиме цього сезону:

«Я щаслива, тому що цей проєкт дає життя, дає надію і тренерам, і учасникам, і тим людям, хто буде дивитись цей проєкт.

Окрім того, що цей сезон буде найемоційнішим, тому що ми всі дуже змінились, мені здається, що це будуть виступи-сповіді в усіх учасників. Я в цьому сезоні шукаю, як і завжди, сучасних виконавців. Але при цьому мені важлива щирість, а також достукатись до душі, до серця. Я спостерігаю за топ-чартами і бачу, що зараз відкритий шлях для нових талантів. Саме нові артисти займають перші рядки. Мені хочеться знайти тих людей, що будуть в майбутньому формувати новий український шоубізнес».

DOROFEEVA прокоментувала тренерський склад «Голосу країни-13:

«Ми вперше сядемо у такому складі. Це дуже класний склад. Я зараз не про себе кажу, а про своїх колег. Буде дуже цікаво. Для Юлі та Артема це дебют, і вони герої цього часу. Я знаю Ваню Клименка, я з ним пишу всі свої нові пісні. І я думаю, що це дуже потужний конкурент для всіх, тому що я знаю його як людину, яка викладається на 100%. Тому його треба буде боятися у цьому сезоні».

Про дружбу та майбутню конкуренцію між тренерами:

«Іноді ти думаєш, що от, ми друзі, все клас, а іноді, коли вже триває сезон, то саме з друзями триває якась напруга. Тому що ти дозволяєш собі з другом більше, щось пожартувати, а потім починається… Може бути все взагалі неочікувано».

DOROFEEVA 1+1

Надя розповіла про свій останній хіт «Кохаю, але не зовсім», та чому саме такі слова звучать у пісні, враховуючи, що вона щойно вийшла заміж:

«Це просто звичайна пісня. Вона не стосується жодної конкретної людини, Міші тим більше. Я пам’ятаю, як ми її писали, і цю фразу наспівав Міша. Моя реакція була: «О боже, як це смішно». А вже потім з’явилась глибина».

DOROFEEVA поділилась думками про свої виступи для військових та зізналась, які пісні їм заходять найчастіше:

«Я співала сумні пісні увесь 2022 рік. І я просто не могла по іншому. Я не випустила жодної веселої пісні. Мені навіть писали. У мене нещодавно був виступ у Нацгвардії. І це поки найулюбленіший мій виступ за цей рік. Тому що там була і пропозиція, і обійми, і танці... Коли я вже дивилась відео після виступу вдома, я подумала: вони так ризикують за нас усіх. І ми маємо піднімати їм настрій. Ми маємо піднімати бойовий дух і посміхатись. І співати те, що вони хочуть. Я питаю, що вони хочуть. Але востаннє просити саме веселі пісні».

Нагадаємо, стали відомі імена усіх тренерів “Голосу країни-13”. Тренерами стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA. Ведучі сезону - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Нещодавно стало відомо, що цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Новости по теме