Гороскоп на 28 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Гороскоп на 28 липня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фото: unsplash.com. Автор: Léa Dubedout

Читайте гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку, який підготували астрологи програми Сніданок з 1+1.

Поделиться:

Для програми Сніданок з 1+1 астрологи підготували гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку. Прогнози експертів підкажуть, до чого себе готувати та як правильно поводитися 28 липня.

Чого очікувати в особистому житті, читайте у гороскопі кохання 2016 від астролога Одруження наосліп Олексія Котенка.

ОВЕН

Останнім часом у вашому колі спілкування накопичувалася негативна енергія, ви досі не знаєте, що робити, щоб змінити ситуацію. Спробуйте не шукати причин, просто не думайте про це. Проблеми вирішаться, коли цьому судилося статися.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні ви будете вражати своїми навичками спілкування з людьми. Скористайтеся нагодою і влаштуйте вечірку чи зустріньтеся з друзями. Ви хочете налагодити стосунки з оточуючими, сьогодні вам це вдасться блискуче.

БЛИЗНЮКИ

Ви не можете дозволити собі проявити нерішучість. Навіть якщо у вас є сумніви, не варто відступати від задуманого. Будьте впевнені у своїх рішеннях, адже від вас чекають рішучості та твердості.

РАК

Ніколи не рано будувати плани, особливо якщо ви думаєте, що це допоможе досягти великої мети. Сьогодні ви будете думати про майбутню сім’ю, дітей, будинок. Не лякайтеся цих думок, мрійте, візуалізуйте і життя подарує те, що ви хочете.

ЛЕВ

Не розповідайте про свої плани, адже поряд знаходяться люди, які можуть видати ваші ідеї за свої. Остерігайтеся їх та не розповідайте нікому про свої плани.

ДІВА

Ваші стосунки з друзями стали настільки міцними, що оточуючі перестають сприймати вас як окрему особистість. Вам варто показати, що, в першу чергу, ви - індивідуальність, яка має неповторні риси характеру та цікавиться різними речами.

ТЕРЕЗИ

У вас виникло враження, що хтось на роботі вважає вас слабкою та нерішучою людиною? Здивуйте своїх колег сьогодні і покажіть, що ви знаєте, як якісно виконувати свою роботу та дотримуватися обіцянок.

СКОРПІОН

Не варто бути занадто серйозними, дозвольте собі трохи попустувати. Розважайтеся до тих пір, поки ви не шкодите чи заважаєте оточуючим. Гарний час для переговорів і нових перспективних знайомств.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Вам не варто турбуватися про втрачені речі - все те, що ви втрачаєте або не має значення, або можна легко замінити. Не думайте про дрібниці, краще зосередьтеся на своїх справах.

КОЗЕРІГ

Ви завжди готові допомогти, коли це комусь необхідно. Сьогодні вас можуть попросити про допомогу, тому що вбачають у вас рішучу та виважену людину.

ВОДОЛІЙ

Людина, з якою ви конкуруєте, зганьбиться на публіці. Не зловтішайтеся, уявіть себе на його місці і подумайте, що б ви хотіли в такий момент. Будьте людяними і запропонуйте свою допомогу.

РИБИ

Ви добре працювали, отже, маєте отримати за це винагороду. Придбайте якусь дрібничку, що буде вас тішити, смачно пообідайте чи дозвольте собі випити улюбленого вина. Сьогодні вам повернуть борг, що буде дуже доречно, адже ви зможете влаштувати для себе це свято.

Новости по теме