Леонардо Ді Капріо заскочили у компанії відомої українки

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Голлівудського актора застукали з українкою!

Поделиться:

Вулицями Нью-Йорка із кавою в руках голлівудський красень Леонардо Ді Капріо прогулювався в компанії друга - актора Тобі Магуайера та двох довгоногих дівчат. Світлини, зроблені папараці, облетіли усі західні ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермодель Аліна Байкова в Нью-Йорку на побаченнях платить за себе сама

Виявилося, що одна із них - відома топ-модель Аліна Байкова, родом із України. Інсайдери стверджують, що 42-річний Лео не міг відірвати погляду від 27-річної Аліни. Вони мило спілкувалися та багато сміялися.  

Для прогулянки із друзями Лео обрав стріт-стайл - джинси, светр з капюшоном, темні окуляри та кепку. Аліна вбралася у чорне - вузькі легінси, топ, шкіряна куртка і короткі чобітки на підборах. Модель зробила акцент на аксесуарах - яскраві прикраси та світла сумка на плечі. 

В інтерв’ю для Світського життя Аліна зізналася, що приїжджає в Україну вкрай рідко через щільний графік. Нещодавно вона відвідала Кіровоград з нагоди народження племінника. Аліна розповіла, що ще не знайшла кавалера, з яким готова була б створити сім’ю. 

Чоловіки сміливі, поки діло не доходить до побачення. В Америці по-іншому залицяються до дівчат. Отримати квіти у подарунок - це рідкість, а заплатити за себе саму в ресторані - норма. 

Аліна стверджує, що вже звикла до таких незвичних для українок ситуацій, проте все ж сподівається зустріти особливого чоловіка. 

Аліна Байкова - одна із найуспішніших українок у модельному бізнесі. Дівчина родом із Кіровоградщини, але вже три роки живе у Нью-Йорку. Вона пройшла шлях від офіціантки до моделі і дебютувала на подіумі у 2010 році. Цього року дівчина була у журі конкурсу Міс Україна. Крім того, Аліна займається благодійністю і допомагає дітям-сиротам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська супермодель Аліна Байкова влаштувала благочинний вечір на яхті в Каннах

Новости по теме