Людмила Барбір розкрила секрет ідеальних стосунків

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Людмила Барбір розкрила секрет ідеальних стосунків з чоловіком
1plus1.ua

Ведуча «Сніданку з 1+1» дала ексклюзивне інтерв’ю та прикрасила обкладинку одного з найвідоміших видань України.

Поделиться:

Ведуча «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір з’явилася на обкладинці відомого глянцю з шаленим тиражем. На сторінках журналу «Лиза» телеведуча розповіла, як їй вдається поєднувати ролі телезірки, актриси, дружини, мами та встигати систематично займатися спортом.

За словами Людмили Барбір, її графік дуже щільний та насичений, але родина – її оберіг.

Сім'я завжди на першому місці. Тому якщо правильно розподілити свої активності, то час завжди знайдеться, – каже ведуча.

Людмила Барбір також щиро розповіла й про родинні традиції та те, як зазвичай проходять її свята. Ведуча народилася в Карпатах, тому називає себе справжньою гуцулкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сніданок з 1+1» зібрав чверть мільйона гривень для маленьких пацієнтів ОХМАТДИТу

У мене велика й дуже дружня родина. Настільки велика, що збираючись разом, ми накриваємо не один стіл. Мені близько все українське – звичаї, обряди, традиції, – зізнається ведуча.

Людмила Барбір також відверто поділилася секретом ідеальних стосунків з чоловіком. Зауважимо, що ведуча та її чоловік виховують сина Тарасика.

Мій чоловік - сенсей, учитель айкідо, носій древніх бойових традицій Сходу. Я захоплююся і завжди щиро підтримую його роботу. Він також любить мистецтво, розбирається в кінематографі, і завжди пильно спостерігає за всіма моїми роботами, - каже ведуча.

За словами Людмили Барбір, завдяки тому, що їм з чоловіком завжи є про що поговорити, їм цікаво одне з одним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір з’явилася на французькій вечірці в спокусливій сукні

Ми рухаємося і розвиваємося в одному напрямку, – переконує Людмила Барбір.

Ведуча 1+1 і сама активно займається айкідо. З минулого тижня разом із тренером допомагає глядачам 1+1 розібратися в основних прийомах самооборони

У ранковому ефірі Людмила Барбір перевіряє усі поради експерта на собі та демонструє в ефірі «Сніданку з 1+1», як використати їх в умовах реальної небезпеки.

Детальніше про те, як Людмила Барбір відокремлює робочі моменти від родинного затишку та що допомагає їй завжди залишатися у гарній формі читайте у повній версії інтерв’ю зірки 1+1 на сторінках «Лиза».

Новости по теме