Нові рубрики «Сніданку з 1+1»: рецепти фуд-блогера, поради лікаря та уроки самооборони від Барбір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Нові рубрики «Сніданку з 1+1»: рецепти фуд-блогера, поради лікаря та уроки самооборони від Барбір
1plus1.ua

Фахівці із різних галузей надаватимуть експертні поради з юридичних, медичних та гастрономічних питань, а також демонструватимуть основні прийоми самооборони.

Поділитися:

У ранковій програмі «Сніданок з 1+1» з’являться нові рубрики. Так, минулого тижня вже стартувала рубрика лікаря Ростислава Валіхновськогов якій він відповідає на питання глядачів, які вони можуть поставити на сторінці «Сніданку» у Facebook, а також консультує їх на тему здоров’я. В максимально простій і доступній формі лікар Валіхновський пояснює причини виникнення захворювань, розповідає про методи їх лікування, а також дає поради щодо того, до якого спеціаліста слід звернутись.

Також до команди експертів долучився відомий фуд-блогер та кулінар Едуард Насиров, який двічі на тиждень в рубриці «Правила Сніданку» готує корисні страви вегетаріанської кухні за  власними оригінальними рецептами.

Починаючи з минулого тижня ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила БабірЛюдмила Барбір разом із тренером допомагає розібратися в основних прийомах самооборони.  Крім того, ведуча, яка колись сама стала жертвою нападу грабіжника, а зараз займається єдиноборствами, зможе перевірити усі поради експерта на собі та демонструватиме, як використати їх в умовах реальної небезпеки.

«Ми намагаємось надавати лише корисну інформацію своєму глядачеві, саме тому ми вирішили додати нові рубрики, автори яких - провідні фахівці з багаторічним досвідом роботи в своїй галузі. Наші експерти відповідатимуть на найпоширеніші питання глядачів, надаватимуть професійні консультації та складатимуть чіткі інструкції щодо правил поведінки в тій чи іншій ситуації. Окрему увагу ми приділяємо здоров’ю та харчуванню, тож відтепер  в рубриці «Правила сніданку» двоє ведучих – Руслан СенічкінРуслан Сенічкін та фахівець з вегетаріанської кухні  Едуард Насиров, який познайомить  глядачів з власними унікальними рецептами та готувати легкі, поживні, а головне, корисні страви», - розповідає Юлія Жмакіна, продюсер «Сніданку».

Вже в березні на телеглядачів чекає ще одна нова рубрика – «Ваш адвокат» –  в якій відомий юрист Лаврентій Царук буде пояснювати права та обов’язки громадян в ситуаціях, з якими українці стикаються майже щодня. Окрім юридичних порад, Лаврентій Царук допомагатиме глядачам у підготовці необхідних документів для різних випадків - шаблони заяв та  бланків будуть доступні на сторінці «Сніданку» у Facebook відразу після виходу сюжету в ефірі.

Нагадаємо, крім нових рубрик, в ефірі «Сніданку з 1+1» залишаються й постійні – «Експрес-уроки української» з Олександром Авраменком, «Поради дієтолога» з Галиною Незговоровою, «Правила Сніданку» з Русланом Сенічкіним та інші.

Новини по темі