М’ясні зрази із сиром та зеленню: рецепт Руслана Сенічкіна
Ведучий 1+1 розповів, як приготувати ароматні м’ясні зрази із сирною начинкою.
Ситний смачний сніданок – запорука енергії та хорошого настрою на увесь день. М'ясні зрази – страва, яка збереже свій смак та аромат, навіть якщо ви приготуєте її наперередодні ввечері. Руслан Сенічкін поділився секретами приготування ароматних м’ясних зраз із сиром та зеленню у програмі «Сніданок з 1+1».
ІНГРЕДІЄНТИ
М’ясо – 500 г
Яйце – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 80 г
Молоко – 50 мл
Вівсяні пластівці – 100 г
Вершкове масло – 20 г
Зелень та спеції за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Натерти сир і додати до нього зелень та вершкове масло. Ретельно перемішати.
Зазначимо, що ведучий програми «Життя без обману» пояснив українцям, що таке спред і як вибрати якісне вершкове масло.
2. Сформувати невеликі кульки для начинки для зраз.
3. Покладіть начинку у холодильник, щоб вона застигла.
4. Зробити фарш зі свинини і курячого м’яса.
Зауважимо, що нещодавно Олексій Душка розповів, як вибрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників.
5. Додати у фарш цибулю, вівсяні пластівці, молоко, яйця та спеції.
Замість вівсяних пластівців можна використати білий хліб, замочений у молоці, - рекомендує Руслан Сенічкін
Читайте також: Як вибрати якісний і корисний хліб.
6. Усе ретельно перемішати.
7. У м’ясний фарш посередині покласти начинку і сформувати котлету.
Щоб фарш не прилипав до рук, змочіть долоні у воді
8. Смажте зрази з обох боків на прогрітій пательні (на середньому вогні).
Зрази краще їсти на сніданок, оскільки вони дуже ситні та калорійні. Подавайте страву з овочами та зеленню.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати овочевий салат із моцарелою.