Советы стилиста: Как носить летнюю одежду зимой

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Стилист Маргарита Мурадова дала советы, с чем стоит комбинировать летнюю одежду, что бы создать актуальный зимний образ.

Поделиться:

Постійний бьюті-експерт програми «Сніданок з 1+1» Маргарита Мурадова розповіла, з чим вигідно комбінувати літній одяг взимку. 

Як підібрати образ на всі випадки життя: поради стилістаНастання зими – це не привід сховати усі літні речі на антресоль та з сумом в очах чекати теплої пори. Сприймайте зимовий період як виклик, і сміливо поєднуйте шифонові сарафани з об'ємними светрами.

Головне правило комбінування – багатошаровість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як мати 5 речей і завжди бути стильною.

СУКНЯ

Модні светри oversize одягайте на легку сукню. Додайте цупкі колготи та черевики.

Можна піти шляхом «від протилежного», одягнувши під тонку сукню у білизняному стилі теплий ангоровий гольф.

СПІДНИЦЯ

Джинсова спідниця чудово комбінується з теплими колготами, та різноманітними светрами. Взуття обирайте в залежності від довжини спідниці. Для міні – ботфорди, для міді та максі – короткі черевики.

ФУТБОЛКИ, МАЙКИ ТА БЛУЗКИ

Не бійтеся одягати футболки. Вони вдало комбінуються з джинсами із завищеною талією, приталеними спідницями та навіть шортами. 

Користуйтеся порадами Маргарити Мурадової, та не забувайте, що жодна краса не варта вашого здоров'я. Тому відкладіть до кращих часів солом'яні шляпи, тонкі колготи та суперкороткі топи, натомість модні пуховики стануть вірним другом на весь зимовий період. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що повинно бути у шафі кожної жінки.

 

Новости по теме